Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jestem w ciazy

Polecane posty

Gość gość

witam mam pytanie spoznia mi sie okres 8 dni robilam dzis test i wyszedl negatywny. czy moze za wczesnie jeszcze na wykrycie ciazy i musze poczekac jeszcze pare dni

Gość gość
Cześć ja mam podobnie i też się stresuję ale jutro idę do ginekologa mi się spóźnia 5 dni i robiłam testy i też negatywne były od 6 dnia od zapłodnienia można robić testy ale nigdy nic nie wiadomo

Gość gość
ja powinnam okres dostac 1 grudnia a ostatnio wspolzylam 28 bez zabezpieczenia i wlasnie zastanawiam sie czy juz powinno cos wykryc

Gość gość
słuchaj niby przed okresem są dni niepłodne ale zawsze jakieś ryzyko jest ja powinnam dostać 5 grudnia do dzisiaj nie mam współżyłam 4 grudnia i prezerwatywa została we mnie na chwilę i chłopak szybko ją wyjął ale na pewno coś z niej się wylało wcześniej brałam tabletki i bardzo źle się czułam i odstawiłam je po 10 tabletce może owulacja mi się opóźnia albo przez te tabletki nie mam okresu i dużo stresu miałam więc nie wiem jutro idę do ginekologa zobaczymy a ty możesz jeszcze zrobić jeszcze jeden test najlepiej rano i na czczo

Gość gość
robilam naczczo dzis niby jak spojzec na plytke to nic nie widac ale jak sie tak przyjzalam pod kontem to jak by byla jakas delikatna kreska zastanawiam sie czy to tylko jest moza taki slad fabryczny bo bardzo delikatny . daj znac co ci wyszlo jutro u ginekologa

Gość gość
dobrze dam znać uważaj na siebie powtórz za dwa dni to może być bardziej wiarygodny test

Gość gość
byłam u ginekologa i nie jestem w ciąży przesunął mi się okres przez tabletki i do tego mam uczulenie na lateks i dostałam zapalenia i przez to mi się też może opóźnić

Gość gość
A ja nadal nie wiem jutro zrobie test .

Gość gość
A może po prostu przesunęła Ci się owulacja i dlatego spóźnia Ci się okres? to nie musi być ciąża tylko chwilowe zawirowania hormonalne. Zacznij na bieżąco wyznaczać sobie fazy cyklu szybciej dzięki temu będziesz mogła wychwycić różne anomalie. jeśli będzie sprawiało Ci to problem zawsze możesz sobie kupić mikroskop owulacyjny. Bardzo dobra i niedroga jest afrodyta.