Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet ciągle obiecuje że się zmieni i co? i NIC.

Polecane posty

Gość gość

co zrobić aby Nim potrząsnąć, żeby w końcu wziął się za siebie i swoje zachowanie? jeśli ma ktoś jakieś inne rady niż 'zostaw go' , 'olej', to proszę, podzielcie się nimi. pozdrawiam.

Gość gość
Ubierz się ładnie (seksownie), pomaluj i wyjdź by to wyjście wyglądało na randkę z kimś bardziej świadomym.

Pokaż mu ze może Cie stracić. Zacznij częściej chodzić na imprezy. Spotykaj się kolegami :D 🖐️

Gość gość
11:58 też o tym myślałam. myślisz ze spowodowanie w nim zazdrosci bedzie ok? Neptyk problem w tym, że o jest strasznie zazdrosny i raczej zle by zareagowal gdybym, spotykala sie z kolegami. obecnie tego nie robie, chyba ze gdzies spotkam kogos przypadkiem..

Gość gość
kurde, dziewczyni, dorośnij i przyjmij wreszcie do wiadomości, że dorośli ludzie się NIE zmieniają. NIGDY!!!

Gość gość
Neptyk dziś uwielbiam takie akcje .... jako psychicznie i emocjonalnie niedorozwinięta nastolata uwielbiałam takie zabawy i gierki na uczuciach

Gość gość
12:04 niedo konca sie zgodze. dorosli ludzie moga zmienic swoje zachowanie na lepsze, moga zmienic swoje zle nawyki itp. jestem dorosla. moje zachowanie bardzo sie zmienilo od jakiegos czasu , wiec sadze ze i jego moze 12:07 to nie temat do zartow