Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blizny gdzie usunąć

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam brzydką bliznę na brzuchu, chciałabym się jej pozbyć. Gdzie mogę w Warszawie wykonać jakieś zabiegi na bliznę?

Gość gość
Spróbuj w WellDerm. Mają siedzibę w Warszawie i Wrocławiu. Tam miedzy innymi specjalizują się w usuwaniu blizn. Polecam!

Gość gość
A polecasz jakiegoś konkretnego specjalistę w WellDermie w Warszawie? Kogoś sprawdzonego? Bo nie chce trafić na przypadkowa osobę, miałam już kiedyś złe doświadczenia, dlatego teraz wolę sprawdzić, zanim gdzieś pójdę...

Gość gość
Tam wszyscy specjaliści są ok. To wykwalifikowani lekarze dermatolodzy i kosmetolożki. Ja polecam dr. Agnieszkę Bliżanowską. Można jej zaufać.

Gość Delllka
ja usuwałam bliznę w Klinice Miracki. Bardzo zadowolona jestem z rezultatu także polecam. Fajnie robią i dokładnie

Gość gość
Sprawdź CM SKJ w Wilanowie. Oni tam chyba robią takie rzeczy laserowo.

Gość gość
Talie zabiegi można spokojnie robić na Kabatach, w Klinice BBC.

Gość gość
Przy Metro Wilanowska jest Klinika dr Krajewskiego - mają rozsądne ceny. Usuwałam u nich blizny po trądziku laserem Fraxel. Moim zdaniem to jedyny skuteczny zabieg na blizny, wcześniej nic mi nie pomagało. Warto zainwestować, komfort posiadania ładnej cery jest bezcenny.

Gość gość
Ktoś już wspominał o WellDermie - ja tez tam najpierw leczyłam trądzik, a potem usuwałam blizny. Zdecydowanie polecam to miejsce.

Gość gość
Tak, ja tez znam WellDerm, tylko że ja chodzę we Wrocławiu. Super klinika!

Gość gość
A czy WellDerm jest faktycznie skuteczny w usuwaniu blizn? Sporo o nich słyszała, rozważam zabieg na blizny potrądzikowe, ale chcę się upewnić, że faktycznie to działa.

Gość gość
Miałam straszne blizny po trądziku, leczę się od jakiegoś czasu, laser faktycznie pomaga, już mam tego mniej i wszystko zbladło. Jeszcze sporo przede mną, ale widzę światełko w tunelu. Jeśli jesteś z Warszawy, to w dobrych cenach można chodzić na laser do Kliniki Urody na Bolkowskiej 2A.

Gość gość
Polecam klinikę medycyny estetycznej na Bukowińska 22a (niedaleko metra Wilanowska). Tam usuwałam moje blizny po trądziku. Miejsce sprawdzone.

Gość gość
Znam bardzo dobrą klinikę, w której można usunąć blizny laserowo - http://www.esthe.pl/ . Miałam zabieg i jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
Klinika Sfera, www.klinikasfera.pl, w Warszawie. Zabieg z wykorzystaniem Lasera frakcyjnego CO2 - robiłam, pomogło :)

Dziewczyny, a znacie może jakieś dobre kremy na blizny? Nie mam nic dużego, ale został mi krater po pryszczu na policzku... :/ mega mnie to wkurza. stosowałyscie kiedys takie preparaty?