Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przybrać na masie mięśniowej

Polecane posty

Gość gość

Jestem chuda i chciałabym przybrać na masie mięśniowej. Znalazłam link do artykułu http://digitalcommunity.mit.edu/bookmarks/1090 opisujący dietę na przybranie masy mięśniowej. Po przeczytaniu stwierdzam, że to ogromne poświęcenie. Czy macie jakieś inne sposoby łatwiejsze?

Gość gość
Ćwiczyć siłowo i mieć prawidłowo skomponowaną dietę, z odpowiednimi proporcjami W/B/T

Gość artekkk
Ważyłem 75 kg przy 189 cm wzrostu. Kiepsko wyglądałem. Przez pierwszy miesiąc na siłowni bez odżywek to nic się u mnie właściwie nie zmieniło pod względem masy. Skontaktowałem się z www.fbb.pl , bo ten sklep ma swój odpowiednik stacjonarny również w Częstochowie, a zależało mi po prostu na tym, aby nie płacić dodatkowo za wysyłkę. Doradzono mi białko i kreatynę na początek, po miesiącu doszły aminokwasy i booster testosteronu, po którym przyznam otrzymałem niesamowitego kopa energetycznego. Jeżeli szukasz w Częstochowie dobrego sklepu z odżywkami to na pewno oni się sprawdzą. Produkty wyłącznie oryginalne, a przy większych zakupach rabaty bez problemu. Dawaj znać, jak ci idzie z treningiem. Pozdrawiam.