Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Enma

Seks w rodzinie

Polecane posty

Go艣膰 Enma

Hej. Zastanawiam si臋 czy kto艣 z Was si臋 z tym spotka艂. Wiem, 偶e kiedy艣 nie by艂o to, a偶 takim tabu. Brat mojej babci po艣lubi艂 siostr臋 cioteczn膮, mieli nawet dzieci. Pytam o to bo sama mia艂am ostatnio z tym styczno艣膰 i nie wiem czy to normalne. Spotykam si臋 z kuzynem, to chyba nie jest bliska rodzina, jest wnukiem siostry mojej babci. Znamy si臋 od zawsze, przyja藕nili艣my si臋, obecnie 艂膮czy nas co艣 wi臋cej. Jednak utrzymujemy to w tajemnicy... Znacie podobne przypadki?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja prze偶y艂em sw贸j pierwszy raz z siostr膮 cioteczn膮. To by艂o co艣... Po dzi艣 dzie艅 gdy nasze oczy si臋 spotykaj膮 na imprezie rodzinnej to czuj臋 motyle w brzuchu, cho膰 by艂o to przesz艂o 膰wier膰 wieku temu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kuzynka byla pierwsza moja kobieta. Przez kilka lat. Chcialbym dzisiaj to powtorzyc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 33 Katowice

Mi marzy si臋 kuzynka 偶ony nawet nie sex ale taki dotyk podnieca mnie okropnie a jak jestem u niej to wiem 偶e mnie zaraz o...icie ale musz臋 popatrze膰 na jej wilgotne majtki kt贸re wk艂ada do kosza na pranie a zawsze ma tam plamki. Wiem jestem okropny ale ona mnie jara tak 偶e nie moge

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 33 Katowice

A wy macie tak 偶e podnieca was kto艣 bliski

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kinga
8 godzin temu, Go艣膰 33 Katowice napisa艂:

A wy macie tak 偶e podnieca was kto艣 bliski

mnie mocno kreci brat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sebek
2 godziny temu, Go艣膰 kinga napisa艂:

mnie mocno kreci brat

Lata temu,聽 taty siostry c贸rk臋 przez miesi膮c codziennie聽 pie艣ci艂em, nie powiem dobra by艂a 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kinga
2 minuty temu, Go艣膰 Sebek napisa艂:

Lata temu,聽 taty siostry c贸rk臋 przez miesi膮c codziennie聽 pie艣ci艂em, nie powiem dobra by艂a 馃槈

czyli kuzynke ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anita

Kongo, a jakiego ma fiuta Tw贸j brat? Widzia艂a艣 go ju偶?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sebek
Przed chwil膮, Go艣膰 kinga napisa艂:

czyli kuzynke ?

Tak聽 kuzynk臋, nie jestem w stanie ci powiedzie膰 ile paczek kondom贸w zu偶yli艣my 馃槃 Pami臋tam dziwny wzrok kobiety w kiosku "Ruch" w malutkim miasteczku聽 jak codziennie kupowa艂em kondomy.聽 Z kuzynk膮 maturzystk膮 zarabiali艣my zbieraj膮c czarn膮 porzeczk臋, cz臋艣膰 zarobku sz艂a na kondomy, dzisiaj sam si臋 z tego 艣mieje.

Udost臋pnij ten post