Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jechałam dziś pierwszy raz Uberem

Polecane posty

Gość gość

Chciałam się pochwalić :) Pierwszy raz przejechałam się dziś tym sławnym Uberem (takie taxi ale znacznie tansze, płatność przez smartfona). Muszę powiedzieć, że jestem mega zadowolona. Wyszło mi 15 złotych, z czego nie zapłaciłam nic, bo użyłam kodu na darmowy pierwszy przejazd (do 25zł) dla nowych użytkowników :) Polecam wam gorąco, wystarczy ściągnąć aplikację, dodac kartę płatniczą (wszystko bardzo bezpieczne), przed skorzystaniem dodać kod promocyjny: qh87sqm6ue i można pojechać gdzieś zupełnie za darmo :) https://www.uber.com/invite/qh87sqm6ue

Gość gość
ja już kilka razy korzystałem, polecam każdemu. ten twój kod: qh87sqm6ue to zapewne ref, że i Ty dostaniesz darmowy przejazd, tak?

Gość gość
tak, dokładnie. każdy użytkownik może potem zapraszać swoich znajomych i raz, że oni dostaną kupon na 25 zł to on również :) mój kod: qh87sqm6ue (ważny 3 miesiące) można sobie zapisać w tel, czy wprowadzić w aplikacji i potem kiedyś z niego skorzsytać, kiedy będzie potrzeba :)

Gość Tomekubi
Aktualny kod na 50zł - "cch9wue" ;)

Gość UberFree
Aktualny, darmowy kod: uber25plnfree (kod na 50zł, nie przejmujcie się tym "25pln" :)) Pozdrawiam i miłych podróży :)

Gość gość
Kod jest na 25zł - proszę nie oszukiwać