Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem kobieta 30 letnia i 7 lat nie uprawialam seksu i czuje ze

Polecane posty

Gość gość

przysiegam, że dostane na łeb;/ nie mam faceta i nie zanosi sie żebym miałą masturbacja nic mi nie pomaga, jest codziennie

Gość gość
uhuhu chetnie sie toba zajme :)

Gość gość
To znajdź sobie kogoś do tego celu, przecież nie od razu trzeba budować związek i nie każdy tego chce, ale za to prawie każdy potrzebuje bliskości i odrobiny seksu. Masturbacja zaspokaja tylko fizycznie i na krótko.

Gość gość
latwo powiedziec- znajdz sobie kogos:o niby gdzie?

Gość gość
a skad jestes ?:)

Gość gość
Nie masz jakiegoś dobrego znajomego którego lubisz i który też jest sam? Poza tym zawsze można znaleźć kogoś w necie, nie mówię od razu do łóżka, ale jest mnóstwo samotnych ludzi którzy nie mają z kim wyjść na spacer, do kina, itd... Trzeba tylko chcieć, a kobiecie o tyle łatwiej, że facet pójścia do łóżka raczej nie odmówi.

Gość gość
Żonaty też nie odmówi?:P

Gość gość
ta zonaty:o na cholere mi problemy z zonatymi i jego zonami?:/ nie mam wolnego kolegi zadnego z netu sie boje mezczyzn

Gość gość
strach ma wielkie oczy czasami warto zaryzykować ....

Gość gość
Przecież nikt nie mówi aby umawiać się z kimś z netu od razu do łóżka, to akurat byłoby głupotą i aktem desperacji :) Chociaż ja raz się umówiłam z obcym chłopakiem poznanym przez internet na minetkę, ale najpierw trochę z nim popisałam i wydawał się być sympatycznym chłopakiem i faktycznie taki był, przyjechał do mnie, wypieścił i się pożegnaliśmy :) Potem jeszcze kilka razy się spotkaliśmy, no a później znajomość jakoś umarła śmiercią naturalną, no ale przynajmniej dostałam to chciałam.

Gość gość
moze jakies leki na wyciszenie popędu? znacie cos takiego? zeby mi sie juz nie chcialo...":o

Gość gość
Zamiast leków to ty sobie chłopa znajdź, seks ma zbawienny wpływ na zdrowie fizyczne i psychiczne, zwłaszcza kobiety. Osoby regularnie uprawiające seks rzadziej chorują, są szczęśliwsze i bardziej zadowolone z życia.

Gość gość
skoro codzienna! masturbacja ci nie pomaga to chłop też w takim przypadku nie pomoże :o

Gość gość
znajdz sobie chlopa-dla was to takie proste:/ serio nie mam specjalnie powodzenia wsrod mezczyzn, nigdy nie mialam, a teraz juz mam swoje lata i kaplica

Gość gość
Chłop pomoże bo z seks z drugim człowiekiem to zupełnie co innego niż masturbacja, zaspokaja zupełnie inne potrzeby i na dłużej. Jej nie tyle seksu się pewnie chce, co zwykłego przytulenia i poczucia bliskości, a masturbacja to sposób na wyładowanie swoich emocji i jakiś tam substytut szczęścia.

Gość gość
Zamieść ogłoszenie na jakimś portalu gdzie są anonse towarzyskie, a zobaczysz że chętnych brakować nie będzie, zawsze da się kogoś ciekawego i sympatycznego wybrać. A jeżeli chcesz kogoś wyłącznie do zaspokajania swoich potrzeb, to szukaj facetów o uległych charakterach, tacy lubią sprawiać przyjemność kobietom i nie myślą wyłącznie o sobie.

Gość jestem gość
tu masz chętnych już kilku facetów, a powinnaś włąśnie mieć paru, jeśli nie znajdujesz tego jedynego jak powiesz skąd jesteś to sami sie znajdą. pamiętaj to Ty rządzisz i Ty decydujesz z kim następny raz a z kim nie i/lub czy w ogóle

Gość gość
"Jej nie tyle seksu się pewnie chce, co zwykłego przytulenia i poczucia bliskości, a masturbacja to sposób na wyładowanie swoich emocji i jakiś tam substytut szczęścia." x No i właśnie tego chłop nie da, bzyknie odwróci się i uśnie, tyle jest pożytku z chłopa :p Chyba że się chłop zakocha, to co innego, ale to niestety rzadki przypadek :)

Gość supermariusz
a może po prostu jesteś brzydka

Gość upośledzony_28
ja nigdy nie miałem dziewczyny ale lubie walić sobie konia dzisiaj sobie wale bo renta przyszła i kupiłem sobie rarytasy i piwo więc możemy razem walić jak coś

Gość gość
No i właśnie tego chłop nie da, bzyknie odwróci się i uśnie, tyle jest pożytku z chłopa jezyk.gif Chyba że się chłop zakocha, to co innego, ale to niestety rzadki przypadek x Dlaczego uważasz że facet ci tego nie da, wbrew stereotypom my także potrzebujemy czułości i bliskości, to wy kobiety oczekujecie od nas zwierzęcego rżnięcia, bo czuły facet to dla was ci/ota. A co do zasypiania po seksie, to mam trochę inne doświadczenia i to kobiety szybciej zasypiały niż ja :)