Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogromny strach przed nauką

Polecane posty

Gość gość

Jestem tak beznadziejna..mam jutro kolosa.. i tak był przełożony o tydzień, zaczęłam się uczyć w poniedziałek, ale nie do końca rozumiałam temat (sporo osób go nie rozumie).. wyobraźcie sobie, że oczywiście popadłam w prokastynację, nie wierząc, że zdołam się nauczyć. W końcu pod wieczór zaczęłam szukać korepetytorów od tego przedmiotu, wysłałam multum smsów, dostałam odpowiedź tylko od dwóch.. ale cena - 50 zł za godzinę.. nie stać mnie było.. reszta nie odpisała nawet kolejnego dnia. Dzisiaj siedziałam chora w domu i miałam czas się pouczyć, zabrałam się raz, drugi raz do tematu i znowu straciłam wiarę w siebie. Najgorsze, że chciałabym mieć stypendium, a tutaj chodzi też o to, że ja to kolokwium napisałabym i pewnie zdała, ale na minimum. Mam wrażenie, że jestem jakaś upośledzona. Teraz mam ochotę nie iść na to kolokwium, i poszukać jeszcze korków i napisać je w innym terminie. Symulować przed rodziną nie będę, nie jestem małym dzieckiem, ale powiedzieć wprost też bym nie powiedziała, po prostu bym ich oszukała, że byłam. , ale nie chcę tak uciekać jak ostatni tchórz. Co byście zrobili na moim miejscu?

Gość gość
Tutaj trochę więcej napisałam jak komuś chce się moje wypociny czytać, -http://f.kafeteria.pl/temat/f1/nie-umiem-na-kolosa-p_6409374 Dodam tylko, że nie wysyłajcie mnie do psychologa, bo już chodzę na terapię, ale on upiera się na związki z ludźmi, a ten problem również mu komunikowałam, jednak zostałam trochę zignorowana.

Gość gość
idz skocz do rzeki