Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hurom czy Kuvings???

Polecane posty

Gość gość

Hejka, jak wyżej. Idą święta więc czas na prezenty. Czy ktoś z was ma doświadczenia z jedną lub drugą marką? Wiem że między sobą konkurują, cena też podobna. Dlatego zależy mi na zaletach/wadach jednej i drugiej. Prezent będzie dla brata, więc pod tym kątem też można patrzeć.

Gość Martyna420
Hej, Osobiście polecałabym Huroma HH 2G sama takiego posiadam i jestem bardzo zadowolona. Bardzo duża wydajność oraz klarowność soku. Sok wyciśnie z każdego rodzaju warzyw i owoców. Dodatkowo ma w zestawie 2 sitka! Ma też manetkę przez co mogę sobie robić raz klarowny raz gęsty. A co do Kuvingsa byłam na kilku prezentacjach i nie zachwycił mnie, otwór wcale nie jest taki duży, sok mniej klarowny od Huroma i mniej soku. Musisz dokupić osobno sitko do soków gęstych... Tak więc moim zdanie Hurom będzie odpowiedni i brat na pewno będzie zadowolony ;)

Gość gość
Ok, a sama też masz jakąś wyciskarkę?

Gość Martyna420
Tak, posiadam Hurom HG 2G burgund i jest świetny ! :)

Gość Artur Kubicki
Witam serdecznie. Zapraszam na stoisko promocyjne W Centrum handlowym Bonarka w Krakowie w piatek i sobote 18-19 Marca 2016 promocja na Kuvings B6000 rabat + prezent dla każdego kupującego. Jest tez wyjątkowa oferta raty 0% W razie pytań prosze o kontakt Artur Kuvicki 607077374 Ewentualnie mail: arturkubicki990@icloud.com

Gość Artur Kubicki
Witam serdecznie. Zapraszam na stoisko promocyjne W Centrum handlowym Bonarka w Krakowie w piatek i sobote 18-19 Marca 2016 promocja na Kuvings B6000 rabat + prezent dla każdego kupującego. Jest tez wyjątkowa oferta raty 0% W razie pytań prosze o kontakt Artur Kuvicki 607077374 Ewentualnie mail: arturkubicki990@icloud.com

Gość BorysB
Co za gość ten Kuvicki:D Reklamuje się i nawet nazwisko własne nie umie napisać... Ale może poprostu jestem negatywnie nastawiony na Kuvings... Też polecam Huroma. Z Kuvingsa nie zadowolony byłem.

Gość gość
Zakupu Huroma w sklepie Mocsoków nie polecam

Gość gość
Zakupu Huroma w sklepie Mocsoków nie polecam, koleżanka kupiła i później miała problem żeby dostać części zamienne, ponieważ nie mają oni serwisu, a wyciskarki zakupione u nich nie podlegają pod autoryzowany serwis, ja swoją kupiłam u oficjalnego dystrybutora i nie mam problemów z niczym, a dodatkowo mam dłuższą gwarancję :)

Gość gość
Serwis dystrybutora Hurom potrzebuje karty gwarancyjnej, aby potwierdzić numery seryjne, dlatego bez karty gwarancyjnej ciężko jest o części. Na Starowiślnej świadczony jest pełen serwis wszystkich marek z oferty. Części dostępne praktycznie natychmiast. Gwarancja producenta jest taka sama, czyli 10 lat silnik / 4 lata części.

Gość gość
Wiem jaka byla sytuacja w przypadku, który przedstawiłam. Dlatego polecam zakup u oficjalnych sprzedawców

Gość gość
Hurom za jakość,za bogatą ofertę produktów!!!

Gość gość12340000
Zdecydowanie HUROM! Dość wysoka cena, ale co za tym idzie też bardzo dobra jakość . Ja poleciłabym Hurom H-AA Alpha. Tylko 43obroty/min,dwa sita w zestawie +przystawka do lodów. Sok rewelacja. Klarowny,dokładnie wymieszany a pulpa bardzo sucha. Dużym plusem moim zdaniem jest jej funkcjonalność i bardzo cicha praca:) Kuvings niestety nie daje nam w gratisie drugiego sita i przystawki do lodów, sok nie jest tak klarowny i dokładnie wyciśnięty :)

Gość gość
Hurom ma mały otwór wlotowy...Ja zastanawiam się nad nowym modelem Kuvingsa D9900 lub tańszą opcja, wyciskarką byzoo. Tę ostanią ma moja koleżanka i bardzo sobie chwali z kolei ja jakoś tak bardziej jestem przekonany w stronę Kuvingsa:)