Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ubranka po dziecku

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny,mam sporo ubranek po synku od rozm 56-80,czyli tak od noworodka do roczniaka.Chciałabym je wystawic na olx czy allegro,bo nie mam juz gdzie tego trzymac.Pytanie,wystawic jako całość,czy w kompletach,np komplet body,komplet pajacyków,sweterki i bluzeczki itp.Rzeczy sa w stanie idealnym,niektore nowe z metkami,szkoda mi komus za darmo oddac,a tak choc cos synkowi kupię za to. jest to cala wyprawka,sa czapeczki,na zimę z szalikami,cieple pajacyki,jeden grubszy kombinezon,na jesien lub wiosnę no i za ile to wystawic?rzeczy jest sporo

Gość gość
Takie rzeczy najtrudniej sprzedac,bo tego jest full na allegro,z tego przedziału wiekowego

Gość gość
Chetnie kupie, sweterki spodnie koszule, ale od rozmiaru 74

Gość gość
Tego jest pelno bo w tym wieku jeszcze sie nie niszczy potem obiadki, raczkowanie itd...

Gość gość
No wlasnie widzialam na all ,ze duzo tego... chcialabym jako calosc sprzedac bo co mam z tym zrobic?miejsce tylko zajmuje... to i tak sporo wywiozlam do przychodni,dalam poloznej,by zawiozla komus biedniejszemu,kto potrzebuje,ale sporo jeszcze zostalo

Gość gość
No to wystaw moze ktos kupi na licytacke z cena minimalna. Wiadomo ze nie sprzedasz za tyle co nowe ale mysle 50% ceny np jesli stan bardzo ladny:D

Gość gość
oj ciężko sprzedać, ja sprzedaję w naprawdę dobrym stanie za niewielkie pieniądze bo za darmo to nie dam. Ciuszki markowe , wiadomo niezniszczone w ogóle , niektóre dziecko miało 1-2 razy , a niektóre w ogóle :(

Gość gość
A myslalam, ze tylko ja mam pecha do sprzedazy... Tez sprzedaje ubranka po synku w rozmiarach 68-86 i tez slabo to idzie, choc ubranka sa w swietnym stanie i ceny tez niewygorowane, do tego czesto wysylam gratis, wiec ide maksymalnie na reke, jak widze, ze ktos jest naprawde zainteresowany. Ale trudno sie dziwic, skoro tyle tego dookola, mozna przebierac, a dzieci rosna bardzo szybko.

Gość gość
Nie idzie wam bo sobie ceny z czapy wymyslacie, przegladalam w ciazy mnostwo ubranek na all no i sory ale 30 zl za UZYWANE spodenki plus koszt wysylki czyli prawie 40 w ktorych synek pochodzi miesiac bo przeciez takie maluchy blysjawicznie rosna to ja nie dam... To ja za to wole w pepco kupic dwie pary nowych, a w zaleznosci od kaprysu pojsc do galerii i kupic jakas perelke na wyjscie ktora bede mogla zobaczyc na zywo :)

Zanieś do komisu dziecięcego. Fakt biorą sporą prowizję ale Ty masz to z głowy, nie musisz robić zdjęć, odpisywać na maila i wysyłać paczek. Oglądałam dla dziewczynek i ceny używanych "zestawów" są nieadekwatne do wartości ubranek. Sporo z takich zestawów ubrań których dziecku bym nie założyła. Dziwne, że na ulicy/placu zabaw widzę pięknie ubrane dziewczynki a ubrania używane są blee... no chyba, że na sztuki, ale to bardzo drogo wychodzi. Kupuję zatem w komisie, widzę w jakim stanie i czy nie lepiej kupić jednak nowe.