Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgorzej to być ładną, ale głupią

Polecane posty

Gość gość

Ludzie oczekują roześmianej, wesołej, towarzyskiej, wygadanej, z milionem przyjaciół, z chłopakiem, z czymś do powiedzenia.. Jak się nie ma nic do powiedzenia a jest się ładną to najgorszy wstyd. Rozczarowywuje się ludzi. Ludzie spodziewają się wiecej, chłopaki chcą podejść ale nie wiedzą, że nie mają po co.. wstyd, żenada, upokorzenie, brak przyszlosci

Gość gość
Nieprawda, najgorzej być brzydką, ale na tyle inteligentną, żeby wiedzieć, jak bardzo brzydka kobieta ma przesrane w życiu.

Gość gość
najgorzej jest być brzydką. Jeśli się jest brzydką to jest się niepewną siebie, zakompleksioną, samotną, zawistną. Jak się jest brzydkim to same przykrości w zyciu spotykają, bo nikt brzydkich nie lubi.

Gość gość
a ładna kompleksów mieć nie może nie? Zresztą ładna/brzydka.. pojecia wzgledne

Gość gość
wiem co masz na mysli,chyba mam podobnie, kiedys bylam brzydula, zakompleksiona, teraz sie wyrobilam, ale kompleksy zostaly

Gość gość
Pewnie, że może. Tyle że autorka prawdopodobnie pisze o sobie i sama nazywa się ładną, więc chyba ma jakiś w miarę obiektywny ogląd rzeczywistości.

Gość gość
czyli tak jak him niby to ładne a tępe, że matko boska...

Gość gość
Za mną faceci latają i robią maślane oczy, ale też jestem głupia..towarzysko, a i pewnie taką ogólną inteligencją nie grzeszę. to jest faktycznie tragedia, powinnam być pewna siebie i wygadana, a jest inaczej.