Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do wszystkich kobiet!

Polecane posty

Gość gość

Witam szukam kochanki , jestem młody , przystojny, brązowooki brunet, 186cm wzrostu. Interesuję się sportem, nauką , motoryzacją oraz zagraniczną kuchnią, lubię czytać książki.Jestem także miły , kulturalny oraz rozmowny i otwarty na wszystko, mam bardzo dużo fantazji których chciałbym spróbować a jedną z nich jest właśnie starsza ode mnie kobieta. Lubicie młodych facetów? Ze swojej strony gwarantuje higienę oraz dyskrecję.. Zapraszam chętne na mail mzkx250@gmail.com , chętnie się zapoznam. Mój jedyny warunek to taki żebyś była w miarę szczupła.

Gość gość
Kochanie, jeśli znam życie, jesteś nieletni. :) Ale jeśli się mylę - powodzenia.

Gość gość
Kochanie jestem pełnoletni! :D

Gość gość
Posiadasz jakąś fotkę ? Raczej nie wydaje mi się abyś tutaj coś a raczej kogoś konkretnego znalazł.. Mimo wszystko życzę Ci powodzenia i owocnych poszukiwań :P

Gość gość
Mrrrrrrr ;*

Gość gość
mam 76lat,od 6lat jestem wdową,mój mąż Wiesiu,Panie świeć nad Jego duszą,to była dobra chłopina,tylko już niedomagał czasami, jestem energiczną kobietą,szczupłą,zadbaną,czynnie działam w Związku Emerytów i Rencistów oraz jestem studentką Uniwersytetu III wieku,również posiadam wiele fantazji ,za te bardziej wyuzdane mogę dopłacić

Gość gość
Pani Emerytko Kocham Pania

Gość gość
Pani emerytko , polecam raczej DPS :P

Gość gość
Ja lecę na te starsze. Niektóre są całe życie wyposzczone i dadzą wszystko by poczuć jeszcze coś twardego między udami.

Gość gość
Np cegłe :P

Gość gość
:D Uwielbiam Was czytać :D:D nic mi tak humoru nie poprawia jak czytanie f8 :D Emerytko... szacun :D

Gość gość
Odświeżam

Gość gość
thx 🖐️ ,kilku osobom poprawiłam humor,to w tych "dziwnych" czasach bezcenne,dziękuję ja-mogłam się na coś przydać :P pozdrawiam,i miłej zabawy :)-emerytka 76