Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak na żywo poznać fajnego faceta?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do Was, postanowiłam zacząć się z kimś spotykać. Znając mój słomiany zapał, chciałabym zacząć jutro. Nie mus to być od razu strzał w 10 - mam zadanie na jutro poznać kogoś nowego i z nim porozmawiać, nie musi to do niczego więcej prowadzić jeśli okaże się, że nie przypadniemy sobie do gustu. Chodzi tylko o to, że chcę się bardziej otworzyć na ludzi, poznać kogoś nowego, a zupełnie sobie z tym nie radzę - wszyscy znajomi, których mam są "ze szkoły" lub "z pracy"... Jutro mam wolny dzień i zadanie dla siebie poznać kogoś i z nim porozmawiać. Poradźcie jak to zrobić. Kluby i bary odpadają, bo to nie moje klimaty. Lokalizacja - Wrocław, jeśli to coś zmienia.

Gość gość
czemu nie chcesz na necie?

Gość gość
No właśnie dlaczego nie na necie ? :-(

Gość PRAVIK44LETNI
JA SIE DAM POZNAC BO NIGDY SIE NIE CALOWALEM

Gość gość
Nie wierzę w poznawanie ludzi w necie, spotykanie się z kimś i umawianie przez internet wydaje się ryzykowne... Co innego wpaść na kogoś w miejscu publicznym, mniejsze ryzyko że jet to morderca polujący na ofiarę ;)

Gość gość
Może upatrz sobie jakiegoś przystojniaczka, który pracuje w jakimś sklepie i poproś żeby ci w czymś doradził, spróbuj też jakoś pociągnąć dłużej rozmowę ;-)

Gość gość
ja nie ufam facetom podrywającym na żywo, mam wrażenie, że są nałogowymi podrywaczami, ćwiczą techniki manipulacji itp tylko faceci z netu ewentualnie znajomi znajomych się nadają

Gość gość
Może siłownia, tam przychodzą fajne kąski.

Gość Józef Bździuch
pójdź teraz na tory kolejowe w kierunku Poznań albo Łódź, obstawiam, że o tej porze kilku tam czeka na pociąg aby wskoczyć pod pociąg

Gość gość
No siłownie to nie głupi pomysł, tylko że ja sama na siłce zwykle wyglądam jak troll :P

Gość gość
Jeśli chcesz z kimś pogadać na żywo, to musisz wyjść na miasto z siecią i wnykami. A nie z dzidą i łukiem :D