Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćBlagamOpomoc

Zarabiam 1,7 tys netto msc i zadna mnie niechce bo malo mam

Polecane posty

Gość gośćBlagamOpomoc

Kobiety mowia ze malo mam kasy i nie starczy na luksusowe zycie. Kazda co miala randke ze mna to pierwsze pytanie zadawala ile zarabiam i ile z tego moge przeznaczyc na jej "widzi mi sie". Jak mowilem ile mam to gadaly ze za tyle loda to ona robic nie bedzie i co najwyzej wachac doope moge jej. Kto przywroci jeszcze wiare w wasz gatunek laski? Pisac co sadzita babsztyle kafofe

Gość gość
Większych bzdur nie czytalam dawno. Wysil bardziej mózg

Gość gość
Ciesz się, że masz choć pracę :-) Są tacy co nie mają, ani tego, ani tamtego :-I

Gość gośćBlagamOpomoc
Ale to prawda. Niewiem,moze tylko ja na takie trafiam i oczywiscie dokladnie co do slowa nie mowily tak ale o to im chodzilo. Ktora przywroci wiare w was! No ktora materialistka wylamie sie z materializmu. Patrze ze zadna bo do jednej bramki gracie hehe

Gość Józef Bździuch
jak powiadasz, że za 1700 PLN to nawet nie chce Twojej duupy wąchać ?

Gość gość
bardzo słabe prowo

Gość gość
Człowieku, wysil sie troche. Nie tylko kasa najważniejsza. Mojemu ex pieniadze mozg wypraly i odeszłam od niego.

Gość gość
znam wiecznie bezrobotnego faceta, który potrafi sobie naprawdę świetne laski przygr***ać, więc mam dla Ciebie smutną wiadomość kolego: to nie przez kasę żadna Cię nie chce.

Gość gośćBlagamOpomoc
Korwa to nie prowo, baby takie sa. Ogladaja bibera i chca luksusow,same wyp**dza sie na celebrytke i chodza po galeriach co to nie one i kazda tylko na randce pyta sie,a gdzie robisz,a fajna praca,a ile zarabiasz i jak mowie to nie tega mina. Zaraz gadanie ze zycie to drogie w polsce,ze wizyta u fryzjera to tyle,a u kosmetyczki to tyle,a jeszcze solarium to tyle,a ciuchy to tyle a ile perfumy. Fak, cza nie jesc,nie pic,nie srac tylko na nie zarabiac.

Gość gośćBlagamOpomoc
23.52 jedna porzadna X Nie jestem jak model z okladki ale tez nie jak z horroru. Normalny jestem,normalnie sie ubieram,jem i chodze.

Gość gość
Jak normalny człowiek, jak normalna kobieta. Miedzy innymi, skad takie kobiety wynajdujesz?

Gość gośćBlagamOpomoc
Na dyskotekach,wsrod znajomych,nie ktore kilka lat temu bawily sie na placu zabaw a teraz maja po 17,18 lat. Gustuje w 18 bo mysle ze takie to chociaz dowod maja a te 17 to niewiadomo co we lbie siedzi. Ogolnie to na pierwszy rzut sa ok,ale potem jak nawijaja o kosmetykach,ciuchach,fryzjerach i ze to kosztuje to w ktorym momencie beda nawijac o chlebie,oplatach za dom,auto,zyciu? Chyba w momemncie powyzej 3tys!

Gość gość
ano jak taka 17 dorosnie i dostanie dowod to od razu bedzie podbijac swiat madroscia swa:) ty durny one durne ladnie sie zgraliscie kup sobie bejce taka 20 letnia zrobisz szal i nie mow nic o tym ze zycie kosztuje i starzy kiedys w d**e kopnal caly swiat przeciez az marzy zeby tak cudowne istoty przygarnac