Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pożyczka w wonga , brał ktoś?

Polecane posty

Gość gość

Naprawdę kosztuje 10 zl? Wysyłają jakieś umowy pocztą tradycyjną?

Gość gość
Prosze cie ! to juz lepszy provident . Człowieku nie bierz tam pozyczek , na allegro kupisz w 10 ratach bez odsetek , w sklepach promocje . Chcesz sie wkopac w bagno i zamiast 1000 zł spłacac 15000 zł ?>

Gość gość
Naprawdę jesteś aż tak zdesperowana żeby brać takie g****a? Nie pakuj się w to.

Gość gość
Wyjeżdżam na święta za granice i dodatkowy 1000 by sie przydal. Na 60 dni.

Gość gość
Z tego co ja wiem to ew provident z chwilówek reszty nie ruszaj bo cie zjedzą . A moze zapytaj o debet w banku w którym masz konto , ale taki mała pozyczka ?

Gość gość
Też uważam, że nie warto pakować się w tego typu zadłużenia. Dodatkowe koszty mogą Cię naprawdę pogrążyć. Ile takich historii się słyszy. Z providenta też bym nie korzystała. Dobrze ktoś podpowiedział - zapytaj w swoim banku gdzie masz konto czy jest możliwość wzięcia debetu lub kredytu w koncie. Zależy też na co potrzebne są Ci pieniądze - jeżeli chcesz coś zakupić to skorzystaj z wzięcia tego produktu na raty (teraz bardzo dużo sklepów umożliwia taką opcję). A może ktoś ze znajomych miałby pożyczyć gotówkę? Jest wiele możliwości, ale nie pakuj się w żadne chwilówki. Powodzenia!

Gość gość
Dziękuję :)

Gość gość
a dla mnie lepsza była Kasa Tak, dobra, bezpieczna, firma, szczególnie polecam w nagłych sytuacjach, czasem się zdarzają, ja tak miałam gdy jechałam na ślub do kuzynki i potrzebowałam na prezent, a pensja mi nie wystarczyła;( nie am nic złego w pożyczkach, wszystko jest dla ludzi, trzeba tylko korzystać rozsądnie i ze sprawdzonego źródła.:P a tu szybko i bezpiecznie:)

Gość gość
Ja nie. Wolałam iść do biura wziąć mniejszą kwotę i zobaczyć jak będzie przy spłacie.. Nie ufam firmom internetowym. Ja pożyczyłam przed świętami 1000 złotych. Kupiłam prezenty i za parę dni spłacę pożyczkę z pierwszą pensją.. Warunki są jak najbardziej ok. Mogę polecić biuro: help-finanse.pl

Gość muzioł35
Właśnie jak to jest z ta umową? Wonga wysyła ją do domu na adres pocztowy?

Witam! Muzioł35, istnieje taka możliwość. W wonga.com umożliwiamy również zdalne podpisanie umowy, co oznacza, że nie otrzymasz do domu umowy papierowej. Wystarczy, że podczas wypełniania wniosku wyrazisz zgodę, aby pełnomocnik podpisał umowę w Twoim imieniu. Ten proces jest w 100% bezpieczny: pełnomocnik otrzymuje od Ciebie pełnomocnictwo do podpisania tylko jednej i ściśle określonej przez Ciebie umowy. W razie pojawienia się dodatkowych pytań jestem do dyspozycji. Zapraszam również do bezpośredniego kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na naszej stronie https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=kafeteria. Pozdrawiam Tomasz | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.