Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co za jakiś chory kapucyn ten mój mąż

Polecane posty

Gość gość

Pierwszy facet w łóżku narzekal ze nie wykazuje inicjatywy, ze sie wstydze. Mialam wtedy 18 lat i o ile faktycznie sie wstydzilam to jednak uwazam ze seks oralny z mojj strony to bhla w pewnym sensie inicjatywa. Rowniez pozycja na jezdzca czy siadanie mu na twarzy... no ale ok... teraz mam męża. Po domu chodzę gola. Wstydze sie tylko w dzien jednej pozycji tj na pieska. Uwielbiam ja ale glupio mi jak widać druga dziure. Jakos tak po prostu... kocham seks ale co z tego jak moj mazto dziwolag. Wskakuje na niego a on mnie... zwala z siebie. Lapie za ptaka a on odpycha moja reke. Przecież nie zawsze musi bycz tego seks ale on mnie odpycha. Gdy jednak juz do czegos dojdzie to wielu rzeczy nie mozna robic. Nie moge usiasc mu na twarz bo sie dusi :/ rozne pozycje mu nie pasuja najlepiej jedna i ta sama. Oral moge robic mu pol godz a on nie dochodzi.Jak tu czuc sie dobrze w czyczymś takim?? Facetom sie nie da dogodzic? Coraz czesiej kysle o tym exiee ze teraz bym mu pokazala inicjatywe i bezwstydnosc oj pokazalabym...

Gość gość
o rety faktycznie jakis dziwny jeszcze nie slyszalam zeby facet mial takie opory w lozku

Gość gość
rozmawiałaś z mężem czemu Cię odpycha? ja bym chyba nie dala rady... seks jest bardzo ważny przecież i nie ma nic lepszego niż seks bez jakiegoś tabu...

Gość gość
Rozmawialam. Najczęściej slysze ze jest zmeczony. Mamy dzieci i faktycznie na zabawy mamy tylko noc a i tak często jest ze podczas seksu niemowlak placze i trzeba przerywac, uspokajac i potem powrót. Faktycznie to bardzo irytuje. Podejrzewam ze z tego powodu jemu tez sie nie chce, ale ja uważam że vtrzeba wykorzystywac rozne szanse. Uwazam ze wazna tez jest jakość. A on uważa ze jak mamy chwile to jak najszybciej trzeba dzialac bo zaraz sie obudza. Tzn polozyc sie do lozka szybkie macanko seks i juz. A ja marze o tej minecie będąc nad nim, chce sie nim zajac kleczac, ale jemu nigdy nie chce sie stac. Przez tyle lat ziazku nie znalazl sily zeby w trakcie orala stac. Zawsze musi leżeć. Chce różnych pozycji... a najgorsze ze jemu czasem podczas tych zabaw wszystko opada... :/no sam fakt ze lasku trzeba robić pol godziny. Kurcze mam ochotę na jakiegos prawdziwego faceta przy którym znowu poczuje siekkobietą. Ktory będzie mnie pragnal a ja dam mu z siebie wszystko.

Gość gość
Moze idz pracuj do pufu ?? Tam seksu bedziesz miec ile chcesz i jeszcze zarobisz

Gość gość
A co juz z moim kapucynem nie da sie tego wszystkiego zrobić?

Gość gość
Chciał bym mieć taką kobietę. Przestała byś się wstydzić. To co piszesz mogła byś robić ze mną i nie tylko to.

Gość gość
No a widzisz a moj maz kapucyn tego nie docenia. Mimo ze wie ze zony, babki kumpli nie sa az tak otwarte.