Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do facetów o wytrzymałości

Polecane posty

Gość gość

W lecie byłem na urlopie. Jednego ranka, tak jak to się czasem zdarza, czuję że żona wsuwa rękę, wiecie gdzie. Obracam się na plecy, a ona zaczyna ssać. Byłem chwilę przed wytryskiem, gdy słyszę mruczenie, ale od razu poznałem, że nie żony. Jej siostra przyjechała do naszego miasta w swoich sprawach i nocowała u nas. Żona jeszcze przed śniadaniem poszła na zakupy, a siostrzyczka do mnie na przekąskę przed śniadaniem. Czy to była zdrada z mojej strony? Wiem, no wiem, że powinienem tą fujarę, prawie już wytryskującą, wyrwać z jej ust, ale NIE MOGŁEM przezwyciężyć siebie. Zdrada chyba wymaga postanowienia? Jak ktoś zaklnie, gdy się walnie młotkiem w palec, to nie postanawia tego, tylko nie może tego powstrzymać! Nie wiem, czy kiedykolwiek dałbym radę to zrobić, przerwć w TAKIM momencie. Który z was dałby radę? I czy to naprawdę zdrada? Pań nawet nie pytam, bo reagują automatycznie, bez zastanowienia (właśnie!), a mam też przekonanie, że siła ich popędu płciowego to pikuś w porównaniu z naszym. Ta siostra przy śniadaniu powiedziała: ja to już trochę przekąsiłam i bezczelnie patrzyła mi w oczy. Nigdy już między nami się nic nie powtórzyło.

Gość gość
Jaka zdrada? Zostałeś po prostu zgwałcony!

Gość gość
Nie zgwałcony o tyle, że FIZYCZNIE mogłem się z tego wyrwać. Jednak będąc u progu orgazmu, nie potrafiłem (emocjonalnie? psychicznie?) cofnąć się z tego progu. Sam nie wiem, czy to już było w kategoriach porównywalnych do odruchu BEZWARUNKOWEGO, nie do opanowania siłą woli? PS Przed małżeństwem miewałem kontakty seksualne, także oralne. Wiem, że potrafiłbym rozpoznać odmienność ust, ich ruchów, zachowania języka itp. Jednak w danym przypadku, u TYCH sióstr, chyba genetyka ****ardzo upodobniła. Nawet zapachem. Tyle tylko, że żona w TEJ sytuacji nie mruczy, a jej siostra tak, łakomie.

Gość gość
Kretyński program podejrzliwie ocenzurował dwa słowa "je" oraz "bardzo".