Gość gość Napisano Grudzień 10, 2015 Cześć dziewczyny. O kilku dni meczy mnie i moja siostre straszny świąd glowy. Na poczatku myslalam ze to wszy bo siostra chodzi do szkoly to pomyslalam ze to znowu te okropne wszy. Sprawdzilam jej glowe i sie okazalo ze mialam racje. No to szybko do apteki. Kupilam szampon SORA forte. Wyczesalysmy wlosy. U siostry byly dwie wszy a mnie zadnej. I dalej nas meczy teb okropny swiad. Siostra mi sprawdzila glowe i glowa czysta. Zero wszy zero lupiezu. Wiec nie mam pojecia skad ten swiad sie wzial. Alergi na szampon nie mam bo uzywam calu czas ten sam. Mam problem z przetluszczaniem sie wlosow. Myje je co drugi dzien i jak juz umyje to na drugi dzien sa tluste. Robilysmy sobie z siostra jeszcze wcierke z octu jablkowego kiedys mi pomogla i myslalam ze teraz tez ale nie zadzialala. Pomozcie bo juz nie wiem co robic. Moze ktoras z was tez miala taki problem i cos jej pomoglo. Z gory dziekuje za wszystkie rady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach