Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa3333333333

Co kupujecie swoim mężom pod choinkę?

Polecane posty

Gość gość
Ja chłopakowi ( jeszcze nie mężowi hehe :D) Cieplutką bluzę i jego ulubione czekoladki ( z droższej półki) :) Gdybym dysponowała większym budżetem byłby to zapewne zegarek :) ale liczy się gest co by nie było a nie cena prezentu :)

Gość gość
Zależy ile masz kaski np.zegarek,firmowe bokserski lub koszulkę,bon do empiku za 50 lub 100zł,fajne perfumy,nowoczesną maszynkę do golenia,jakiś szampon męski ,lub jakieś gadżety na Internecie znajdziesz

Gość gość
Ja kupuję mojemu facetowi skórzaną kosmetyczkę. Często wyjeżdżamy i zawsze narzeka, że nie ma ;) Znalazłam fajną na Zalando. Cena była dosyć wysoka ale trafiłam na stronę z kodami rabatowymi do różnych sklepów online http://kodyrabatowe.gg.pl/ i sporo dzięki temu zaoszczędziłam! Polecam :)

Gość gość
ja kupiłam mężowi zegarek w sklepie zegarki24.pl. To taka trochę bardziej praktyczna rzecz:) bo ostatnio zgubił zegarek ale na pewno będzie zadowolony, znalazłam tam bardzo podobny :)

Gość gość
Ja swojemu mężowi w tym roku kupuje zegarek. Chodzi cały czas w takim starym wiec nowy mu się przyda. Znalazłam fajna strone www.modny-zegarek.net , gdzie maja ładne modele, wiec wybrałam mu tam.