Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grogrogrogro

liscik do kwiatow

Polecane posty

Gość grogrogrogro

Siema, mam pewien mały problem ale nie wiem czy taki liscik nie byłby za bardzo "festyniarski" lub po prostu żałosny. Co myślicie o takim wierszyku do kwiatow? W skali od 1 do 10? Zastrzegam ze jest to mojego autorstwa i wszelkie kopiowanie itd zabronione ;) Dziewczyna ma 19 lat. "Ojejku! Przy blasku Twojego spojrzenia gaśnie słońce! ;)" Pozdrawiam

Gość grogrogrogro
Lisciku miało być a nie wierszyku! Sorki za pomyłkę :) Pozdrawiam

Gość gość
ODPI/IEROL SIĘ WREDNY ĆWOKU!

Gość grogrogrogro
Oj koleżanka chyba jest feministka...powiedz mi to w twarz ;) Pozdrawiam Serdecznie i Cwok życzy Miłego Dnia :)

Gość gość
Idea liściku jest sama w sobie całkiem romantyczna. Po co to "Ojejku!"? Ktoś w ogóle jeszcze tak mówi? Dalsza część to faktycznie przywodzi na myśl jelenie na rykowisku... Napisz coś szczerego i prawdziwego, coś od siebie. Np. "Moją pierwszą myślą każdego ranka jesteś Ty", czy coś w ten deseń.

Gość grogrogrogro
No wlasnie jest moje i szczere,bo jak widzę jej oczy to przyslaniaja mi wszystko dookoła ;) a co z tym ojejku nie tak? Mam napisać o ku..wa? :D nie jesteśmy aż na takim etapie znajomości to dopiero początki wiec chciałem coś w miarę stonowanego zeby też sobie nie pomyślała że za bardzo sie wkrecilem czy coś ;)

Gość gość
Hahaha czemu zaraz popadać w skrajności? Koniecznie musi być jakiś tego rodzaju wstęp? Lepiej sobie podaruj, "ojejku" jest trochę infantylne ;) "Twoje spojrzenie przesłania mi wszystko" o wiele bardziej mi się podoba niż "Przy blasku Twojego spojrzenia gaśnie słońce".

Gość grogrogrogro
Dziewczyna ma 19 lat więc do dziecka jej blisko ;P dobra wstęp pomijam. hmm a co z tym słońcem jest nie tak ;)? nie chce tak od razu się wylewać ze "wszystko mi przeslania" chce tak delikatniej to sformułować ale żeby sens był ten sam xD

Gość gość
I tak nie z*****asz hahahaha!

Gość gość
No w sumie, pisz jak czujesz,ze jest odpowiednio:)

Gość grogrogrogro
W sumie to ma być szczere z serca a nie oryginalne i wymyslane ;) kurczę sam nie wiem już Koleżanka wybiła mnie z tropu bo myślałem ze tekst pomimo ze nie jest jakiś szczególnie wyszukany to jednak całkiem spoko ;) naprawdę to ojejku jest takie zle? To miało podkreślać całość mój zachwyt czy coś takiego; ) a jak z oceną od 1do10? ;)

Gość gość
Typie ale jesteś żałosny idz sie umyj..

Gość grogrogrogro
Przynajmniej jestem soba