Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moge pojsc w sandalach na szpilce na sylwestra

Polecane posty

Gość gość

lub na impreze intergarcyjna w pracy ? jestem zielona w kwesti mody, nie lubie robic zakupow. Mam ladne, nigdy nie noszone , czarne sandaly na szpilce ( chyba tak to sie nazywa). Co do tego pasuje ? Czy kupic nowe buty ? i cala reszte ?

Gość gość
Jak najbardziej pasują takie buty :) A co pasuje? To wszystko zależy od okazji, sytuacji, miejsca. Jeżeli opiszesz więcej to będziemy mogły bardziej pomóc. Na taką okazję pasuje sukienka, leginsy i fajna tunika. Jeżeli będą tańce to szczególnie polecam sukienki, które się kręcą w tańcu :):) Zimą/ Jesienią nie zakładaj kwiecistych, typowo letnich sukienek.

Gość gość
tzn na sylwestra w ogole nie wiem czy pojde. Maz nalega, abym poszla z nim na spotkanie intergracyjne w nowej pracy. Sami inyznierowie . Nie chce isc wcale ale jesli mnie "zmusi" to musze jakos wygaldac, zeby wstydu nie przyniesc :)

Gość gość
o doczytalam, ze mam w domu sandaly rzymianki, takie : https://www.google.pl/search?q=sandaly+na+szpilce+graceland&biw=1301&bih=673&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwim7NDxgNHJAhWIUBQKHf6ZDPoQ_AUIBigB#imgrc=qT8fXbGs0QfXyM%3A

Gość gość
Nie wypada zimą. Nawet jeśli w sali będzie ciepło to przecież nie będziesz w kiecce z gołymi stopami (do tycvh proponowanych leginsow) a tym bardziej z rajstopami. Bo gdzie rajty do sandalkow. Nawet rajty w spreju nie bardzo. Kup jedne, jak już nie lubisz kupować jakieś klasyczne buty i z głowy.

Gość gość
Bardzo fajne buty, jak najbardziej można założyć na taką okazję. Nie daj się namawiać, idź z mężem, na pewno będzie mu miło, a jeszcze jak się "wystroisz" to już w ogóle będzie się czuł dobrze na imprezie :) Tak jak wspomniałam wcześniej - sukienka lub leginsy i tunika. Jeżeli masz "małą czarną" to na pewno się sprawdzi :)

Gość gość
Moim zdaniem wypada założyć sandałki. Jak jestem na wspomnianym sylwestrze to większość kobiet ma sandałki. W sali jest ciepło, to nie problem mieć buty na zmianę. Wychodzisz do domu, zakładasz skarpety i zakryte buty i po problemie.

Gość gość
Moim zdaniem nie pasuje. Kupiłabym normalne buty. Rajstopy i sandały? Dramat. Gołe nogi zimą (nawet jeśli przebierzesz się gdzieś w szatni) to też żenada. Sandały zostaw sobie na lato a teraz dobierz obuwie odpowiednie do pory roku.

Gość gość
Oj tam większą część naszych polskich celebrities chodzi na imprezy w sandałach i z gołymi nogami

Gość gość
Wlasnie, celebryci... Co też nie zmaczxy że jak oni noszą to to jest ok. Wrecz przeciwnie, nie raz prezentuja taka zenade ze nie wiadomo czy smiac sie czy plakac. No ale mooooda. A jak łatwo się domyślić autorka celebrytka nie jest

Gość gość
Absolutnie sandały nie pasują na Sylwestra, nie oszukujmy się. Przynajmniej nie w naszym klimacie. Klasyka się kłania. Gdybyś autorko miała jedną porządną, klasyczną parę butów na obcasie to by nie było problemu.

Gość gość
Ja też jestem w tej części, która uważa, że sandały są OKEJ :) Będziesz pięknie wyglądać :)

Gość gość
A wyszłabyś w kozakach latem?? Nuczcie się w końcu ubierać stosownie do okazji.

Gość gość
Jeżeli założysz sandaly to nie możesz mieć na nogach rajstop. Co wy piszecie, że takie buty pasują zimą do wieczorowej - sylwestrowej sukienki. Sandałów nie nosi się zimą. Ale tak to już jest. Człowiek ze wsi wyjdzie, ale wieś z człowieka nigdy...

Gość gość
Coś w takim stylu http://www.eccoshop.pl/damskie/buty/buty-wizytowe-ecco-ranum/35433301001/Product.aspx? Ja mam takie właśnie, ale na Sylwestra bym ich nie założyła... Raczej proponowałabym Ci kupić czarne klasyczne szpilki, na obcasie min 6 cm, żeby były eleganckie, a nie "babcine" i takie buty możesz założyć na rajstopy / pończochy, a najlepiej nie czarne tylko buty w kolorze nude - do wielu rzeczy będą Ci pasować. No bo do takich sandałów co byś założyła?

Gość gość
Boze co za zenada :/ z odkrytymi palcami to moze piptoly ewentualnie. Czy wy sie nie uniecie elegancko ubrac??:/ jaka tunika i leginsy? :/ mala czarna, sukienki ogolnie okreslane jako koktajlowe, chyba ze cos bardziej eleganckiego to i juz bardziej wieczorowa kreacja, nozna na sylwestra poszalec z materialem dlugoscia czy dekoltami, ale na integracyjne skromniej troche. Klasy za grosz :/ kup sobie klasyczne czarne albo cieliste szpilki bd miec na zas

Gość gość
Można :) żenada to założyć kalosze do sukni balowej.

Gość gość
Skąd te sandały wykopałaś?? Z kontenera PCK??? Sandały do rajstop kwintesencja stylu i elegancji weź gumoki ubierz furorę na pewno zrobisz.