Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co wasze 2 latki dostały na mikołaja i od kogo?

Polecane posty

Gość gość
A po co takie porównywania? Nie liczy się "co" i na co kogo stać, tylko pamięć i życzliwość.

Gość gość
Wiesz, u nas jest tak, że na mikołaja kupuje się drobiazgi, a większe prezenty pod choinkę. Synek dostał od nas drewnianą układankę, od moich rodziców zestaw książeczek, od mojej siostry lalkę Masza, od chrzestnego bluzkę i spodnie, a od teściów i chrzestnej jak zwykle nic.

Gość gość
moja córka prawie 2,5 roku dostała od chrzestnej puzzle i ciastolinę od chrzestnego tablicę dwustronna od dziadków lalkę od nas klocki i zestaw dla lekarza wszystkimi prezentami jest zachwycona

Gość gość
u nas córka od nas dostała auto elektryczne w którym może jeździć. od mojej mamy i siostry domek wypełniony kulkami (jak z sali zabaw). Od teściów nic.

Gość gość
Czekoladowego Mikołaja oraz kredki i kolorowanke. Starsza 5l też Mikołaja,puzzle i książeczkę. Bardziej ich obodzilo samo przygotowanie do Mikołaja tzn ustawiły na parapecie kubek kakao i robione przez nie pierniki - dla Mikołaja, żeby sobie zjadł w zamian za prezent. No i czyszczenie butów, bo u nas Mikołaj zostawia w bucie a gwiazdor przynosi npod choinkę w wigile. Dostały tylko od rodziców prezenty.