Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćniebieskiejeansy

PZU ubezpieczenie szkolne, czy warto sie starac o odszkodowanie?

Polecane posty

Witam. Moja corka ma 6lat, kolezanka w przedszkolu przytrzasnela Jej pale drzwiami i teraz odchodzi Mlodej paznokiec. Na poczatku nie wygladalo to tak zle wiec myslalam, ze siniak zejdzie i bedzie ok a tu klops... Teraz pytanie, czy jest sens sie starac o odszkodowanie z pzu? Niestety nie mam zadnego opisu od chirurga bo pediatra stwierdzil, ze lepiej jak sam odpadnie i nie ma sensu isc do chirurga. Czy wie ktos co zrobic po kolei bo Pani z przedszkola dala mi tylko nr polisy... Zadnego wniosku czy cos... Prosze o odpowiedz. Pozdrawiam.

*przytrzasnela palec Mialo byc:-)

Up...

Gość gość
Ja jak chodziłam do podstawówki dostałam za paznokieć stłuczony ok 90zł więc niewiem czy ci się opłaca wniosek pobiesz ze strony internetowej pzu. Albo nawet przez Internet się wysyła z ich strony tylko skan musisz zrobić dokumentacji medycznej..pierwsza udzielona pomoc ,leczenie

Gość gość
Chyba jakieś zaświadczenie od lekarza potrzebne i wniosek się wypełnia. Spróbować warto, może ze stówkę dadzą. Zależy czy to dla ciebie znaczna kwota, czy tyle co nic. Ja bym się starała.

Dzieki dziewczyny. No dla mnie nawet i 50zl to sporo, zreszta nie po to zaplacilam ubezpieczenie zeby teraz puscic to plazem. Macie racje, bede sie starac. Jeszcze raz dziekuje.

Gość NWUcznia_pl
Wykupując ubezpieczenie dla swojego dziecka w razie wypadku należy się odszkodowanie. Wysokość odszkodowania zależy od sumy ubezpieczenia i zakresu ochrony, za każdy procent uszczerbku na zdrowiu. Dlatego warto szukać ubezpieczeń indywidualnych, które za taką samą składkę oferują lepsze warunki. Można sprawdzić na nwucznia.pl