Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Latami ślepo wierzyłem, że kobiety lecą na wygląd, hajs i tępotę, myliłem się

Polecane posty

Gość gość

W przeciągu sekundy doznałem olśnienia i całkowicie porzuciłem te przekonania, za które wcześniej dałbym sobie rękę obciąć, doznałem oświecenia i zrozumiałem jaka jest prawda, która nam wszystkim umykała. Otóż kobiety najsilniej ciągnie do facetów, którzy mają umiejętność ładnego i hipnotyzującego p*dolenia o niczym ze specyficzną, hipnotyzującą intonacją i gestykulacją, oraz pewnym siebie, niskim tonem, wyluzowaniem i bogatą mimiką twarzy. Nie muszę mówić, że nie trzeba sobą specjalnie nic reprezentować, a olśniło mi się, gdy przypomniało mi się kilku moich kumpli, którzy o dziwo, kompletnie nic sobą nie reprezentując, ledwo zdawszy maturę, znając parę wygooglowanych tekstów i zwrotów, które nie do końca rozumieją masowo oczarowywali kobiety. To jest właśnie to legendarne "TO COŚ", nachalne, urocze p*dolenie ładnym głosem przez wyluzowanego głąba, który ani nie musi rokować na przyszłość, ani specjalnie wyglądać( jak dobrze potrafi to robić to może być przeciętny), ani mieć osiągnięć na koncie. Na pocieszenie dla wszystkich powiem, że tę umiejętność można sobie wypracować i nie jest to żadna większa sztuka.

Gość gość
a prawda jest taka że każda leci na co innego

Gość gość
Tylko tak się mówi, że każda leci na co innego, ale jak zestawisz ich słowa z ich czynami i zachowaniem to okaże się, że to bzdura. Na każdą działa to samo.

Gość gość
Taka prawda

Gość gość
Sp*dalaj z tym spamem

Gość gość
juz ci wyjasniam.to p...nie, jak to nazywasz, swiadczy o zainteresowaniu i checi nawiazania kontaktu.zadnej nie zainteresuje malomowny mruk, ktory nie slucha co sie do niego mowi, rozglada sie na boki lub looka w telefon i czasem odpowie, tak, nie, jasne...itp i to cala dyskusja.mimika twarzy i kontakt wzrokowy oraz tonacja glosu swiadcza o aktywnym uczestniczeniu w rozmowie i zainteresowaniu rozmowca.Wy faceci sobie pokpiwacie ze za duzo mowimy, ale z was mozna tez zakpic, ze nie sluchacie co sie do was mowi.nieraz potraficie przeoczyc cos istotnego bo macie takie przekonanie o swojej wielkosci i nieomylnosci, ze slowo mowione do was nie dociera

Gość gość
malomownosc u kobiet swiadczy o niesmialosci, a u mezczyzn o zadufaniu w sobie, braku zainteresowania rozmowca, rozleniwieniu, arogancji, itp.Jak ktos jest zainteresowany dana kobieta i niesmialy tym samym, probuje nawiazac rozmowe lub nawet nie podchodzi. a ze milczenie zlotem , to fakt.jak dla kogos jest najwazniejsza kasa, to bedzie trzymal dziub na klodke.ale moze to i lepiej niz zawracanie komus glowy skoro i tak sie nie jest zainteresowanym na powaznie

Gość gość
ja poleciałam na kasę,mądrość,doświadczenie życiowe i dowcip fajnego faceta który juz 17lat jest moim mężem i dobrze mi z nim.:D

Gość gość
latami wierzyłam, że prawiki z kafeterii stracą prawictwo, zyskają mózg i znikną stąd, niestety 5 lat tu siedzę a was coraz więcej :(

Gość Panienkaa z okienkaa
To niby ma byc to legendarne 'cos'? To bardzo ciekawe, ze ja to widze z daleka zanim osoba wogole otworzy usta i cokolwiek powie. Idz spac prowokatorze, z olsnieniem od siedzenia na kiblu.

Najgorszy jest żal d**y jakiegoś mało atrakcyjnego faceta, który nawet gadany nie ma żeby laskę poderwać. Zamiast się pocieszać pisząc głupoty Panie Autorze posta, czas wziąć się za siebie i swoje nastawienie do kobiet. A jeśli tutaj chodzi o jakąś jedną wielką miłość, która tak wielka jak nieodwzajemniona to też czas rozejrzeć się za kimś innym. Takie życie.

Gość only love ty tyyty ry
A wiec 17 lat jestes z czlowiekiem nie z milosci tylko z wykalkulowanego splotu jego cech, a on zapewne nawet o tym nie wie. Wspolczuje:)

Gość gość
malomownosc u kobiet swiadczy o niesmialosci, a u mezczyzn o zadufaniu w sobie, braku zainteresowania rozmowca, rozleniwieniu, arogancji,  x Prawda. Kobiety lubią gdy im się okazuje miłe nienatrętne zainteresowanie a przy tym ma się poczucie humoru. Kobieta rozbawiona to kobieta zdobyta a jeszcze nikt tego nie dokonał ignorowaniem lub śmiertelną powagą w każdej sytuacji.

Gość gość
Warto dodać, że małomówność u mężczyzn bywa przejawem arogancji ale jak najbardziej też może wynikać z nieśmiałości. Moim zdaniem to częściej w przypadku kobiet zbywanie milczeniem wiąże się z zadufaniem w sobie.

Gość gość
Co za bzdury.!Autorze niczego nie rozumiesz i nigdy nie zrozumiesz bo to COŚ to nic innego jak doskonałe porozumienie..jak DWIE PoŁÓWKI JABŁKA.Do tego pomoc..empatia wsparcie..zaufanie i tolerancja.Czym mnie rozkochał w sobie?ano tym że kocha dzieci i ma z nimi świetny kontakt.Milczenie jest piękne bo jak spojrzenia przenikają się wzajemnie do dna serca,to nie potezeba nic mówić...wtedy czyta się w myślach bez najmniejszego trudu.