Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o odstawieniu leków teściowej aby poszła do szpitala na swieta

Polecane posty

Gość gość

Nienawidzę jej i nie chce z nią spędzać świat bo to czas rodzinny. Chce ją więc oddać do szpitala ale wcześniej jej nie dawać leków jakiś czas. Ona choruje na serce czy cos może się jej stać jeslezi jej odstawie na 2 tygodnie?

Gość gość
albo dodaj jej do jedzenia przed swietami srodkow przeczyszczajacych, niech sra po nogach i wezmą ją na oddział

Gość gość
Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. - Kodeks karny § 1. Kto powoduje naruszenie czynności narządu ciała lub rozstrój zdrowia, inny niż określony w art. 156 ciężki uszczerbek na zdrowiu, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. § 2. Kto powoduje naruszenie czynności narządu ciała lub rozstrój zdrowia trwający nie dłużej niż 7 dni, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Gość gość
tysiące polakow tak robi, poczytajcie o tym, zapytajcie lekarzy, polacy oddają swoj***abki, dziadków do szpitala na cale swięta by im nie przeszkadzali !!!

Gość gość
Wygrales dla mnie internet dzisiejszego dnia :D ale ogolnie badzcie dobrymi ludzmi - jestem ksiedzem

Gość gość
i na wakacje oczywiście... Widzę to na co dzień i aż się nóż w kieszeni otwiera. Najczęściej "leżący" pacjenci trafiają z odwodnieniem, rodzina nie podaje im wody przez jakiś czas a potem do szpitala... Okropieństwo!

Gość gość
to polski, chrześcijański zwyczaj

Gość gość
dobry pomysl kazdy ma prawo do odpoczynku od starej chorej babki ,dziadka powinna byc mozliwosc by rodzina odpoczela od chorej babki ,dziadka a tak charowa i jeszcze swieta ,rodzina ,mops powinien dawac wakacje dla opiekunow legalnie

Gość gość
A Ci wszyscy co tak robia pewnie w swieta w kościele krzyżem leza.Co za hipokryzja.Autorko jesteś stuknieta.Mozesz nienawidzić swojej teściowej ale żeby ryzykować życiem tej kobiety to już skrajne draństwo.Jak można wogole o czyms takim pomyslec?Jestes dorosla wiec chyba do cholery możesz sama decydować o tym z kim chcesz spedzic swieta.Nie chcesz z tesciowa?to jej nie zapraszaj albo nie jedz do niej i już a nie ze chcesz kobiete wyslac do szpitala ryzykując jej zyciem.Normalna jesteś?

Gość gość
nie krytykuj opieka z stra babka dziadkiem jest meczaca jak odadza do szpitala beda mieli troche spokoju

Gość gość
A dziecku daj domestos do picia dzień przed sylwestrem :( ja p*****le patologia. Jak można komuś szkodzić dla własnej wygody. A jak teściów się przekręci bez tych leków? Pomyślałaś o tym?

Gość gość
0/10 oczywiście wiem, że to prowo. Ale wiem też, że są ludzie którzy tak robią. I mam nadzieję, że ta karma do nich wróci.

Gość gość
A ja juz zgłosiłam temat. Żeby komuś naprawdę nie przyszlo do głowy.

Gość gość
babke daj do DPS i nie meczyc sie stara tym bardziej jak ja nie lubisz

Gość gość
tak zamierzam zrobić , przykro trochę ale dzięki temu zyskamy puste miejsce dla zbłąkanego przy stole wigilijnym

Gość gość
zobaczysz odpoczniesz jak dasz babke do DPS szkoda zycia nad opieka nad nie lubana star***a