Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety ciapate tak zwane cyganki powinny uczyć polki wierności i bycia matkami

Polecane posty

Gość gość

To są wzory do naśladowania, dbają o dom, o swoich mężczyzn i o dzieci cygańskie. Dodatkowo pracują na ulicy zbierając datki od przechodniów. Każda polka powinna brać lekcje od ciapatej cyganki.

Gość gość
hahaah chyba jestes trollem. To lec do cyganek. Polki nie musza latac z bachorami i jeszcze opiekowac sie kolejnym dzieckiem- mezem

Gość gość
A co zazdrościsz im? Nie jestem trollem ale podziwiam cygańskie kobiety bo są wzorem dla kobiet. Polki im nie dorastają do kolan.

Gość gość
nie ma czego podziwiać, to są złodziejki. Mnie kiedyś na ulicy w bialy dzień okradła cyganka (matka dzieci bo coś gadała, że urodzila dzieci), wyrwała mi portfel z ręki i wyjęła całą zawartość, po czym oddała i groziła mi, że jak zaczne krzyczeć to mnie załatwi. Jak dla ciebie złodzieje są wzorem do nasladowania to bez komentarza.

Gość gość
A niby czego mam zazdroscic? Ze w wieku 14, 16 lat, albo i mlodsze wychodza za maz? Ze maja gromade dzieci? Nie, to nie moja bajka.

Gość gość
Cyganki to najlepszy towar zachowują dziewictwo do 25 roku życie a nie jak polki po 15 juz przebite błony