Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Runazzz

pomocyyy!!!!! czy mogę napisać do byłego??! cierpię!!

Polecane posty

Cześć dziewczyny i chłopaki. Historia związku? bo nie wiem czy tak to można nazwać jest krótkie 3 tygodnie, wiem śmieszne. Jaka miłość? Tylko żaden nie jest nim. Opowiem od początku, nasza pierwsza randka? odbyła się u niego w domu, tak wiem, wiem, ale miałam specyficzny okres w swoim życiu, pozwoliłam sobie na to choć nie zakładałam że się z nim prześpię, tego nie zrobiłam. Całowaliśmy się i takie tam, wstałam, następnego dnia on szedł do pracy, w godzinę się ogarnęliśmy, ja poszłam w swoją a on w swoją drogę. I tak się spotykaliśmy. U niego. wiem, mogło mu zależeć tylko na seksie. Tak po paru spotkaniach zrobiliśmy to, może z 3 razy( nie że pod rząd). w miedzyczasie wyznał mi miłość, wiedziałam że to mogą być słowa na wiatr, ale ja poczułam, że to nie blef, takie przeświadczenie. A pewnego dnia się przestał po chamsku odzywać, nic. Napisałam mu co o nim myślę, Po paru dniach, czy coś takiego napisał ze miał problemy i nie mógł!!! Dzwonił, ale ja nie zniżyłam się. Potem mu coś napisałam ze moze mi to wyjaśnic jak chce, ale nic. Też zmieniałam numer telefonu etc. Nie wiem może po prostu nie chciał ze mną już być i brakło mu odwagi, albo kochał się ze mną te kilka razy, zebym sobie nie pomysla ze chodzi mu o numerek, nie wiem !!! Minęło tyle czasu, zdążyłam rozpocząć już dwa jako takie związki, ale żaden nie jest nim, może być superprzystojniak, ale nikt do tej pory nie oddawał mi jego spojrzenia. Nie wiem czy ja go kochałam, kocham dalej ?? Był moment, w którym nie mogłam się pozbierać, teraz jest nawet ok, ale ta sprawa i on nie dają mi spokoju. Mówicie co chcecie, pomimo jego wielu wad, przy nim czułam się dobrze, nie podtrzebowałam nie wiadomo czego, nie musiałam się nawet całować, wystarczyło że był.. Dlaczego tu pisze o tym? Bo tak mnie korci żeby do niego napisać, po prostu, z żalem, czy bez żalu, ale żeby napisać... Czy wypada mi ?? Dodam że dzieli nas duża róznica wieku, ja mam 22, on 29

Gość gość
Jeśli pasuje ci rola narzędzia do masturbacji, a chyba c***asuje, to pisz śmiało... każdy facet chciałby mieć taka laskę po która można zadzwonić jak ciśnienie w jajkach za wysokie :P

Gość gość
Nie pisz. Gdyby chciał - tak naprawdę, pomyśl- to dawno sam by się odezwał. A Ty chcesz jego, bo go straciłaś. Taka już nasza natura.

Gość gość
Ale wy jesteście tępe, wystarczy was przelecieć powiedzieć kocham, a będziecie się prosić na kolanach aby was wykorzystać. Masakra z tymi kobietami dzisiaj, zero zasad, godności, szacunku do samej siebie, aż strach pomyśleć jakie wy dzieci wychowacie.

Gość gość
Facet się nie odzywa bo pewnie obraca już kolejną naiwną, łatwą i zdesperowaną dziunię. Polecam wizytę w przychodni WR bo cholera wie czy gość jakiejś francy nie roznosi.

Gość gość
Do jakiego byłego? Przecież nie byliście w związku, co najwyżej możesz napisać do kochanka, choć nawet kochanek to zbyt duże słowo. A tak na marginesie gdzie taką głupią można poznać? Przydałaby mi się taka do łóżka od czasu do czasu, bo na związki nie mam ochoty.

Gość gość
1336 Wystarczy być atrakcyjnym i mieć dużego zaganiacza. Jak nie masz tych walorów zostają ci dziffki.