Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy krzesła Idolf będą pasowały do stołu i bufetu Norraker?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi oczywiście o Ikeę. Meble byłyby w nieoficjalnej jadalni przy kuchni (takiej tylko dla domowników). Idolf - białe.

Gość gość
Piękne sa te krzesła i posiadam takie w domu sztuk 4 w jadalni wlasnie kolor biały a stół mam dąb sonoma z całkiem innego sklepu i komponuje sie to swietnie bo na ścianie mam cegłę biała. Widziałam wiele zestawień z tymi wlasnie krzesłami i wszędzie wyglądają dobrze. Chciałam takie bez tapicerki, z drewna zeby moc sobie poduszki zmieniać i ożywiać co jakis czas jadalnie. Sa porządne i nic sie z nimi nie dzieje.

Gość gość
Tu autorka. Dzięki za wpis! Ja właśnie ciułam na Merano z Thoneta/Ton do normalnej oficjalnej jadalni, ale mi się jeszcze długo zejdzie, więc póki co jadę na Ikei. Myślę też, żeby ze 2 krzesła zastąpić ławką Norraker i rzucić na nią jakieś poduszki z H&M lub skórę owczą Ludde. Co o tym sądzisz?

Gość gość
A nad stół myślałam przemalować sprayem na biało mały klosz Joxtorp (z Ikei). Docelowo ma być Snowpuppe, ale nie wiem kiedy kupię, bo na razie próbuję zmieścić się w budżecie. Albo zostawić sam biało czarny kabel Sekond (Ikea) zawinięty w połowie w pentelkę, ewentualnie wziąć coś z polskich Kolorowch Kabli.