Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciotka mojego chłopaka każe nam myć okna na święta!!!

Polecane posty

Gość gość

mieszkamy z chłopakiem w mieszkaniu jego ciotki, musimy opłacać wszystkie rachunki, około 600 zł co miesiąc, wiecznie są z nią jakieś problemy, czasami spóźnimy się z zapłatą jakiegoś rachunku ale wiadomo jak to bywa, czasami jakiś niespodziewany pilny wydatek wyskoczy a ta już z awanturą,że czemu to jeszcze nie zapłacone, albo kiedyś zobaczyła ,że wyrzuciliśmy jej wycieraczkę to znowu awantura, stara była, wstyd taką mieć pod drzwiami to kupiłam nową,a ona że nie miałam prawa jej wyrzucać bo niby 100 zł kosztowała. A teraz to już przeszła samą siebie, wpadła do nas kilka dni temu i mówi ,że święta idą ,to mam pomyć wszystkie okna , a ona przyjdzie i sprawdzi. Co ją to obchodzi,czy pomyje okna czy nie, przecież ona tam nie mieszka, miałam już jej powiedzieć,że jak tak bardzo jej zależy na tych czystych oknach, to żeby przyszła umyć,ale ugryzłam się w język

jeśli umycie tych okien to dla ciebie dyshonor to lepiej szykuj sie na szukanie innego - pewnie droższego - mieszkania .

Gość gość
to nie jest dla mnie dyshonor,ale nie rozumiem,czemu ona przychodzi i mi rozkazuje co mam robić

Gość gość
Przyczepka się strasznie. Ostatnio powiedziała że jak za 2 pokojowe mieszkanie to powinniśmy jej dziękować ze tylko 600 zl. No sorry ale to ciotka chłopaka jest...

zachowujcie się tak dalej a zamieszkacie też pewnie u czyjejś ciotki tylko za dwukrotnie większą kasę :)

Gość gość
ale przynajmniej nikt mi nie będzie kazał myć okien

Gość gość
no jak nie zmieni swojego zachowania to tak zrobimy

z pewnością zapłacze się na śmierć a później wynajmie mieszkanie za podwójną cenę :D

Gość gość
no i dobrze, nikt u niej w tym mieszkaniu nie wytrzyma dłużej niż miesiąc, jak będzie takie akcje odstawiała

wytrzyma , wytrzyma :) skoro ciotka toleruje was mimo że nie zawsze płacicie na czas , mimo że pewnie wychodzi z wynajmem tylko na zero , jeśli musi się martwić ,że nie dbacie o mieszkanie .... to każy inny lokator będzie lepszy od was :D Za to wy będziecie mogli swoje mądrości pokazać szerszemu światu :D

Gość gość
już widzę jak ktoś wynajmie tą ruderę w kamiennicy z lat 30 tych, sama z tamtąd spieprzyła do swojego gacha a teraz jakieś rządy swoje wprowadza

Gość gość
nie będę myła tych cholernych okien! ona mnie nie kocha , kiepsko mu w łóżku idzie nie miewam orgazmów i jeszcze ta jego ciotka...

Gość Gosiaczek_79
Może czas na feromony ? Perfumy z feromonami ? www.sklepcobest.pl dodają pewności siebie ;) powiesz jej co o niej myślisz i o jej myciu okien!

Gość gość
w dupę se wsadz swoje feromony. A jeszcze ciągle nam znosi do domu jakieś obrzydliwe kwiatki doniczkowe a później ma pretensje do mnie że padają bo nie podlewam

Gość gość
dzisiaj znowu do mnie dzwoniła i powiedziała, że do poniedziałku mają być pomyte wszystkie okna

Gość gość
Przesrane masz dziewczyno, ty placisz ty mieszkasz, co jej do okien i jeszcze o kwiatki jej dbac a woda ty placisz na te kwiatki. Wstydzi sie babsko co sąsiadki powiedza na okna hehe ;) ona jest z tych " co ludzie powiedza" cholerny moher . Placisz malo bo 600 tylko ale uzeranie wiecej nerwow stracisz niz to warte. Ja płace 1000 i od 2 lat właściciel progu nie przekroczył :) dbam o mieszkanie dla siebie, bo tak lubie, juz okna mam pomyte ale ty rob co chcesz, wolność Tomku w swoim domku :)

Gość gość
Skoro umowiliscie sue do takiej kwoty to i ona nie powinna sue czepiac. Czy byc płaciła 5 tys czy 100 zl to ona nie ma prawa sie wp*****lac stara picza

Gość gość
12:05 niech s*******a stara rura , umyj sobie w wigilie ;)

Gość gość
Puknij sie w czlo, zeby ci ciotka musiala zwrocic uwage, ze okna masz umyc. Woda do miska, szmata w lape i wio, leniu!!!!

Gość gość
gość dziś Przesrane masz dziewczyno, ty placisz ty mieszkasz, co jej do okien i jeszcze o kwiatki jej dbac a woda ty placisz na te kwiatki. Wstydzi sie babsko co sąsiadki powiedza na okna hehe oczko.gif ona jest z tych " co ludzie powiedza" cholerny moher . Placisz malo bo 600 tylko ale uzeranie wiecej nerwow stracisz niz to warte. Ja płace 1000 i od 2 lat właściciel progu nie przekroczył usmiech.gif dbam o mieszkanie dla siebie, bo tak lubie, juz okna mam pomyte ale ty rob co chcesz, wolność Tomku w swoim domku usmiech.gif xx Okna pomyte, dbam o mieszkanie- no i dlatego nie masz właściciela na głowie. I przepraszam bardzo, ale ten domek nie należy do autorki. Pewnie nawet umowy najmu nie ma.

Gość gość
Ida swieta chyba trzeba umyc okna mysle ze ciotka widzi jaki z ciebie ffflejtuch i musi ci mowic zebys posprzatala hahahaaa, umyj sie

Gość gość
Autorko, z tego co piszesz, to nie płacisz ciotce czynszu, więc mieszkasz tak naprawdę grzecznościowo i masz właściwie tylko o to mieszkanie dbać, to z czym masz problem? Ciotka ma prawo mieć problem, kiedy nie zrobisz opłat w terminie, bo to ona ma spółdzielnię, czy miasto na głowie, nie ty.

Gość gość
Wyprowadzcie się jak najszybciej. Są ludzie którzy poprostu muszą się wp*****lać t gdzoe nie powinni.

Gość gość
no tak, brudne okna to widzi a o zasyfiałą starą wycieraczkę to awanture zrobiła ,jak wyrzuciłam.