Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rollingstone

Mroczne pożądanie

Polecane posty

Gość rollingstone

Dopiero od niedawna zacząłem swoje erotyczne życie. Miałem kilka różnych partnerek, uprawiałem różne rodzaje seksu. Wiele razy podczas samego aktu czuję jak pożądanie rozbudza się we mnie coraz bardziej i głębiej. Chcę więcej, mocniej, śmielej. Robię się coraz bardziej łapczywy. Jak w powiedzeniu - w miarę jedzenia... Ale nie wiem gdzie jest granica. Czasem się tego obawiam. Czy jest granica? Chodzą mi po głowie dość brutalne myśli i scenariusze...np. podczas pieszczot czy całowania szyi mam ochotę się w wgryźć w szyję zębami aż do krwi, albo possać łechtaczkę aż do bólu. Najczęściej to się pojawia gdy partnerka jest równie zmysłowa i zaangażowana jak ja. Wtedy rozbudza się we mnie naprawdę zwierzęcy popęd. W życiu na co dzień jestem bardzo zmysłowy i wyczulony na otoczenie. Silnie wyczuwam zapachy, jestem wrażliwy na dotyk. Czasem się boję, że siedzi we mnie coś złego...predator...wiecie, jak już napisałem, dopiero zacząłem swoje erotyczne życie, odkrywam je a jednocześnie siebie... To już wiem na pewno, że podnieca mnie zmysłowość i namiętność w seksie. Miał albo ma ktoś tak? Jakie wasze uwagi?

Gość rollingstone
Nikogo to nie dziwi? To chyba dobrze...

Gość gość
stary zboczony dziad.

Gość bellobello
Moze jestes wampirem?

Gość rollingstone
Stary to ja nie jestem bo dopiero skończyłem 20 lat. Więc wypraszam sobie. :)