Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daniel 33

Mrowienie głowy , i całego ciała.

Polecane posty

Gość Daniel 33

Ma ktoś z was to ? . Czy to może być nerwica?.

Gość gość454545445
problem z krążeniem

Gość Daniel 33
Raczej nie , mam jeszcze taki objaw, że jak leżę, to czasami jak by mi strzelało coś w głowie , mam już to rok ponad.

Gość gość
A jak oddychasz?czy masz problemy z kręgosłupem?

Malo napisales o twojej dolegliwosci kiedy to masz te mrowienia? jak sie wtedy czujesz? czy czesto to masz? Moze byc nerwica. Moze byc bolerioza jak miales kiedys kleszcza moze to nawet byc poczatek stwardnienia rozsianego. Misialbys isc do neurologa. Dlaczego odrazu twierdzisz ze to nerwica? Masz inne objawy nerwicy? Chorowales kiedys na nerwice?

Gość Jagna3
Nerwica potrafi powodować różne objawy, które skutecznie zatruwają życie, także drętwienie ciała. Jednak jest to objaw towarzyszący wielu schorzeniom, może to być także bolerioza. Sprawdź, czy nie masz innych objawów tej choroby: http://novaclinic.pl/borelioza . Jeśli jeszcze nie byłeś u lekarza to warto zrobić badania krwi, odwiedzić neurologa i na wszelki wypadek wykonać test na aparacie Mora Super+. Test ten skutecznie wykrywa bakterię borreli.

Gość Alicja

Miałam problemy z krążeniem, chodziłam do swojego lekarza rozinnego ale nie wyznała się na chorobie , a badań też mi nie zlecił. Poszłam do placówki Prima Med w Krakowie przy ul. Cieszyńska 16   i tam kardiolog zlecił dokładne badania, teraz leczę się u niego i jest dużo lepiej. Placówka bardzo fajna i polecam