Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Optyk Bydgoszcz

Polecane posty

Gość gość

Hej, jakiego byscie polecili optyka w bydgoszczy? potrzebuje kupic okulary nowe

Gość gość
No w Bydzi nie znajdziesz raczej nic taniego o dobrej jakosci. O wiele rozsadniej jest zamowic jakies dobree okulary przez internet, nop na galeriawidzenia.com , mają tam znane modele po przyjaznych cenach.

Gość uleczka131a
Szukasz dobrego optyka, zobacz tą propozycję http://www.okularowy.pl/58-mexx Dawno nie widziałam tak dobrej propozycji wzorów, kolorów. Po co biegać po mieście, jak można tu kupić naprawdę ładne okulary. Mnie się podobają te Mexx 5304

Gość gość
Ja po prostu sprowadzam przez internet, czasem mozna zaoszczedzic nawet i połowe ceny. Polecam galeriawidzenia.com , tam kupuje najczesciej bo zawsze wyhaczam jakies zniżki.

Witam, ja korzystałam z vision express i jestem zadowolona :)

Gość gość
Osobiście korzystałam z usług http://studiooptyczne9.pl i nie zgadzam się, że w Bydgoszczy nie można kupić niczego dobrego w sklepie. Fakt zakupów przez internet jest co prawda spoko i znacznie wygodny, ale jeśli chodzi o zakup okularów to jednak wolę je przymierzyć, zobaczyć co i jak. A nie kupować w ciemno, tym bardziej, że jak by nie patrzył - to mały wydatek nie jest.

Gość gość
W Bydgoszczy od niedawna jest przy Wojska polskiego „Fielmann.” Kupiłam tam okulary i soczewki, wyszło tanio i dobrze. Myślę, że nie ma co przepłacać w małych optykach. Tutaj obsługa klienta jest bardzo dobra. Godzinę wybierałam oprawy do okularów, a wybór jest naprawdę duży. Pani z personelu super mi doradzała.

Gość Alina

Polecam Dormed mają zakłady okulistyczny i optyczny w Bydgoszczy i Nakle