Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy facet mówi: Zgwałciłbym cię..

Polecane posty

Gość gość
NO za kogo mnie ma?

Gość gość
widze,co zrobilam zle Nie jestesmy zakochani, podobalismy sie sobie z wygladu, flirt. Podobalo mi sie bo takie cos buduje ego, dowartosciowuje ...poprawia humor. Ja mam niskie poczucie wartosci,stad podobalo mi sie,ze ja mu sie podobam. Padly z jego ust takie slowa i jak je uslyszalam to powiedzialam "z twojej strony mi to nie grozi" Byla chwila ciszy glupio mu sie zrobilo i mnie tez. Dlatego spytalam was. Wyszlo,ze jestem d***** i puszczalska tak?

Gość gość
Ale czemu wieszacie psy na tym facecie. Nie znacie sytuacji, facet sobie zażartował a wcale nie musi byc gwałcicielem. Robicie zigły widły

Gość gość
za wor na sperme nic wiecej :o

Gość gość
Czyli wg niego jestem dziwką ? Czy dla niego tylko obiektem seksualnym?

Gość gość
Taki facet nic nie jest wart. On zawsze będzie tylko po to, żeby zabawiać cię dowc****i marnego pokroju, ale tak naprawdę nigdy nie da ci uczuć a przeleci chętnie bo widzi, że cieszysz się gdy tak mówi. To oznacza, że naiwność twoja, gdyby miała skrzydła, fruwałaby wysoko i nie zamierzała opaść nigdy. :P Facet cham.

Gość gość
Wiem. Moj poprzedni facet zostawil tylko mi kompleksy bo troche mialam nadwagi, zle sie ubieralam, nie bylam taka jakby chcial Ja choc na chwile chcialam poczuc sie pożądana....schudlam, zmienilam fryzure, inny ubior i faceci sami sie zaczeli interesowac. Nie powiem, troche mnie to podbudowało, az do czasu jak spotkalam tego pana od gwałtu. Mam pytanie: czy jak odepchnelam jego ręke gdy chcial mnie dotykac, a potem byl niemily i uszczypliwy to oznaka tego,ze nie dalam sie dotykac?

Gość gość
a ile masz lat, żeby ci to tłumaczyć? jak facetowi odmawiasz, to on staje się agresywny, to chyba jasne?

Gość gość
ALE CHAM

Gość gość
Ale buc, p****li sie naoglądał.

Gość gość
Jak odmawiasz normalnemu- jedynie będzie sie boczył, obrazi Jak odmowisz bucowi, chamowi.....to masz pecha. Będzie ci dogryzał, byl chamski jeszcze bardziej. Bo to razi ich ego

Gość gość
wzialby cie

Gość gość
masakra facet

Gość gość
ale ćwok, tak mozna sie bawic i mowic do partnerki jak sie znają,ale we flircie>????? Co to za flirt

Gość gość
Czy kobieta slyszac te slowa, powinna odebrac jako ....komplement? kogos tu solidnie walnęło!!!! to jest mozę i "komplement" ale taki z grubej rury i raczej prymitywny. Cóz, jak ktos lubi towarzystwo meneli, to go może i taki komplement ucieszy...

Gość gość
Taki tekst to jednak moze byc komplement. Jezeli mowi to do kobiety bardzo atrakcyjnej np ma niezły tyłek...nogi, piersi. owszem, jest z grubej rury, ale jednak ma zabarwienie pozytywne a nie negatywne.

Gość gość
Chcial cie tylko dowartosciowac.....

Gość gość
facet z jajami, nie ma co

Gość gość
teskt jak z p****la