Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anieeek90

Karma pedigree

Polecane posty

Gość anieeek90

Karmę sucha jak i również saszetki pedigree uwielbia mój pies . Ciężko jest dogodzić naszym czworonożnym członkom rodziny natomiast z produktami pedigree nie ma najmniejszego problemu ze zjadaniem wcina , aż mu się uszy trzęsą a w misce nie pozostaje najmniejszy okruszek. A jakie są wasze doświadczenia z produktami pedigree?

Gość kattka26
Mojemu psu również bardzo posmakowała karma Pedigree. Sama jestem zaskoczona,bo jest strasznie wybredny i mało co mu pasuje. Daję mu na zmianę karmę suchą i mokrą,bo inaczej szybko mu się nudzi. Po karmie Pedigree nie ma żadnej alergii ani problemów z wypróżnianiem.

Gość car00lina
Mój pies mimo, że jest zdrowy bardzo mało je i jest wybredny. Ciężko, żeby mu podpasowała jakaś karma. Suchą zjada jak ma ochotę, a mokrą jak mu posmakuje. Karmy Pedigree przypadły mu do gustu. Szczególnie puszki z mokrą karmą, którą zjada ze smakiem i do końca wydzielonej porcji. Czuje się po nich dobrze i wygląda na zadowolonego.

Gość gość
znowu ten beznadziejny spam :O

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość wordila
Mój pies chętnie zjada Pedigree Vital. Wszystkie smakołyki jakie są od Pedigree, również uwielbia, choćby Rodeo. Jest to mnie marka godna zufania, a karma dobra i niedroga, a mimo, to utrzymująca psa w dobrej kondycji.

Ja również podaję karmę Pedigree zarówno suchą jak i mokrą, chociaż mokrych karm unikam ale od czasu do czasu mój psiak dostanie takie jedzonko i wtedy jest ogromna radość na pyszczku. Różnorodność smaków pozwala na to aby te smaki się nie znudziły i za każdym razem dostaje coś innego, jednakże wołowinka w galarecie to ulubione danie :)

Mój piesek je karmę Pedigree. Najbardziej uwielbia saszetki i smakołyki. Piesek jest zdrowy, aktywny a weterynarza widuje podczas rutynowych wizyt. Polecam

Gość terek
Karmę raczej kupuję w sieci. Zwykle karmę zamawiam na https://www.animalfit.pl/ To wygodna opcja- karma przyjeżdża pod sam dom.

Gość gość
Ja swoje pieski karmię tylko karmą Pedigree. Ma dobry skład, wiele składników które są niezbędne w codziennej diecie pupila. Dzięki tej karmie moje pieski mają śliczne i lśniące futerko. Karmę mokrą podaję na śniadanie, a suchą w trakcie dnia i na kolację. Dodatkowo w trakcie dnia pieski dostają swoje ulubione Dentastixy, przekąski które dbają o zdrowy stan uzębienia piesków.

Gość gość
karma Doctor Dog jest zdecydowanie lepsza ;) naturalna, nie zawiera sztucznych mączek, ma za to dużo witamin i błonnika, co dobrze wpływa na organizm psa

Gość gość
Toż to Pedigree to marketingowy syf. Tylko nie lećcie po Royalka bo niewiele lepszy. 4% mięsa dla mięsożercy... czy to jest ku... normalne? A mokra śmierdzi. I dwa składniki potencjalnie rakotwórcze. Mój pies żywił się Pedigree i Chappi, żył - a na starość nowotwór, problemy z układem trawiennym, zniszczona wątroba i nerki... trza było uśpić :P

nie mam  dobrego zdania na temat tego typu karm 😞 jesli chodzi o coś sprawdzonego to ja od kilku juz miesięcy kupuje karmy tylko i wyłacznie w sklepie marki Primex 🙂 jestem ogromną fanką diety barfowej bo widzę jak pozytywnie wpływa na mojego psa. 100% surowego mięsa bez żadnych szkodliwych dodatków. Karma sprzedawana jest w formie zamrożonego granulatu. Przed podaniem wystarczy odmrozić potrzebna porcję i gotowe 🙂