Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość trele

Mój facet nie chce się ze mną kochać

Polecane posty

Gość gość trele

Ja mam 20 lat, a on 27, mieszkamy razem planujemy wspólna przyszłość, bardzo się kochamy jednak nie wspolzyjemy tyle ile bym chciała, on mógłby nie dobierać się do mnie nawet przez 2 TYGODNIE. mogę nago chodzić po mieszkaniu albo w bieliźnie ale on i tak mnie nie chce tam dotknąć.. Przytulam się cały czas, ale jak jego ręką przypadkiem powedruje niżej to ja natychmiast zabiera, czuje się atrakcyjna kobieta,jestem szczupła i mam duże piersi, w pracy każdy facet mnie podrywa, proponują randki ale ja kocham mojego mężczyznę tylko brakuje mi tej bliskości brakuje ostrego i namiętnego seksu który na początku naszego związku był na porządku dziennym. Już od dłuższego czasu sex uprawiamy tylko z mojej inicjatywy postanowiłam że już nie będę go prowokowala do współżycia bo naprawdę jest mi źle za każdym razem dobierać się do niego...

Gość gość
a ja wole podziwiać pajęczyny na strychu i odwalać cyrki niż go przelecieć :}

Gość gość
czesty seks z tą samą osobą po pewnym czasie staje sie nudny i monotonny

Gość 36ll
skąd jesteś młoda???:)

Gość
może poznał kogoś innego? :O bo najpierw chciałam napisać że jest aseksualny,ale jeśli na początku był częsty seks to to trochę dziwne...

Gość gość
To stań się oschła, jak on nie przejmie inicjatywy to dobrze się zastanów nad waszą przyszłością ;)

Gość gość trele
Mieszkamy w Warszawie, on jest moim drugim partnerem, z moim pierwszym facetem kochałam się nawet 5 razy w ciągu doby ;/ i przez cały nasz związek było takie porządanie...

Gość gość trele
Często chodzę spać nago, bo lubię.. A on nawet gdy mnie taka naga przytula nie chce się kochać,odwraca się na drugi bok i mówi że jest zmęczony...dopiero może ze mną to zrobić, gdy ja zacznę całą robotę wykonywać...A to nie na tym powinno polegać, chciałabym żeby to on mnie kiedys złapał za włosy i wziął mnie jak swoją kobietę.

Gość gość trele
Na pewno nie ma kochanki, wiem co robi w każdej sekundzie swojego życia ale nie dlatego ze go kontroluje po prostu sam o wszystkim mi mówi.

Gość gość
Częsty seks przez lata nie musi się nudzić. To do gościa 19:56. To czemu nie zapytasz o co chodzi Twojemu facetowi autorko?

Gość gość trele
Pytałam! Wtedy odpowiada że przecież chce się kochać i faktycznie dobiera się do mojego ciała ale wtedy to jest takie sztuczne i czuję że robi to tylko dlatego bo mu zwróciłam uwagę. A gdy np leżę nago, i zarzucam nogę na niego on się odwraca plecami, mówi że chce mu się spać i jest zmęczony.

Gość małekkk
może facet jest naprawdę zmęczony, pracuje na noce albo po 12 godzin??

Gość gość
Odkrył że jest gejem.

Gość gość
Z wiele nagości, zacznij się bardziej zakrywać, zacznij być chłodna, niech zawalczy o ciebie, facetów nie rajcuje za bardzo kobieta podnana na tacy

Gość gość trele
Jedynie co go może męczyć to stres, pracuje w korpo przed biurkiem wstaje o 8;30 w pracy pojawia się o 9;30 i wraca o 17.. Ja jestem kelnerka w centrum pracuje codziennie po 9 godzin na nogach, ciągle w ruchu więc nie wiem kto powinien być bardziej zmęczony ;/ On miał 8 kobiet przede mną, ja jestem nr 9 to mnie trochę szokuje ale tłumacze sobie ze jest starszy, czy to jest możliwe że w tym wieku już mu się tak nie chce? albo znudził mu się sex?

Gość gość
wloz kufajke i gumofilce

Gość gość trele
Tak wlasnie planuje mu się więcej nie pokazać nago, nie będę nawet wspominała o tym, często mu pisałam nawet zachęcające smsy gdy byliśmy w pracy, odpisywal z e zrobi mi to i owo w mieszkaniu ale jak się widzieliśmy wieczorem to znowu niiiiiic..... Aaa i to wszystko się zaczęło od momentu pojawienia się w naszym mieszkaniu Xboxa i fify

Gość gość
Może o tak zmieniał bo mu się nudziły, ty chyba też zaczynasz być dla niego nudna

Gość gość
Olewaj, niech on się teraz stara, faceci podświadomie nie szanują kobiet które dają swój tyłek pod nos

Gość gość
seks jest nudny i przereklamowany

Gość gość
Kurcze ale między nami poza sfera intymna jest wszystko super :(

Gość gość
Tylko musisz być wytrwała i nie ulegaj jak od razu jak wykaże inicjatywę, daj mu szanse po poważnej rozmowie, on ma ci powiedzieć jaki jest prawdziwy powód jego zachowania, musi wtedy zadeklarować i OBIECAĆ poprawę, jak się nie wywiąże to naparawde się zastanów nad waszym związkiem, bo on z wiekiem będzie mieć coraz mniejsze potrzeby seksualne i zaczną się problemy z potencją..

Gość gość
Może tylko z twojej perspektywy jest wszystko ok, jak seks jest dla ciebie ważny to..

Gość gość
właśnie taka napalona kobieta powinna trzymać cnotę do ślubu bo bóg was skaże

Gość gość
8 kobiet? Mój jest starszy a miał ze 3.. Może jest krypto?

Gość gość
Zazdość was zżera, bo kobiety które lubią seks czerpią o wiele większą przyjemność z niego, seks jest zaje)bisty

Gość gość trele
Moje koleżanki z gimnazjum i liceum w większości już urodziły, kilka nawet już po rozwodzie w porównaniu z tym co się teraz dzieje ja i tak bardzo późno zaczęłam współżycie. Ale przypominam że to nie o tym temat ;/