Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość trele

Mój facet nie chce się ze mną kochać

Polecane posty

Gość gość trele
A czy on się może bać tego że nie dojdę???? kiedyś było parę takich sytuacji ze on skończył za szybko i ja byłam trochę o to zła... rozmawiałam z nim o tym i może teraz się stresuje tego?

Gość gość
gość trele dziś puszczasz się zamiast faceta wspierać chodzić na spacery to tobie chce się tylko dupczyć

Gość gość
Skoro tak zareagowałaś to może coś w tym jest

Gość gość
Nie kocha cię jestem facetem i mam tak samo . . .

Gość gość
Puszcza się? P****ayo? Przecież uprawia seks tylko z nim :D

Gość gość trele
Nie robię tego z pierwszym lepszym tylko z moim facetem z którym mieszkam. Chodzimy na randki szanujemy się i wspieramy wzajemnie, na dzień dobry wyznajemy sobie miłość naprawdę gdyby nie ten problem to miałabym ideala obok siebie

Gość gość
Skoro jej nie kochasz to dlaczego ciągniesz swój związek?

Gość gość
Dzieci , kredyt itp . . .

Gość gość trele
Jeśli mnie nie kocha to czemu chciał i nadal chce ze mną mieszkać? To on wynajął mieszkanie, jak mieszkał z mamą to miał jedzenie pod nosem, wszystko robiła za niego także wiódł u rodziców wygodne życie.. Teraz wolny czas poświęca na domowe obowiązki oczywiście dzielimy się ale nigdy nie narzekał że źle mu ze mną...

Gość gość
Ja też wszystko w domu robię i nie narzekam sprzątam piorę prasuje zajmuje się dziećmi nie narzekam . . .

Gość gość trele
To w jakim celu to wszystko? Nie mamy ślubu, Dzieci, kredytu...

Gość gość trele
92 mnie naprawdę nie obchodzi co sądzi jakiś Noł lajf internetowy, temat jest o czymś innym. Chciałam tylko poradzić się ludzi by poprawić sytuację w moim związku,nie potrzebuje oceny mojej osoby :)

Gość Pomocna dłoń ccc
witam autorko, jestem w stanie ci pomóc, chociaż jestem prawiczkiem to naprawdę mam bujne życie seksualne i z niejednego pieca chleb jadłem. Możesz przyjść do mojego łóżka a ja cię przelecę. Reflektuje pani ?

Gość gość
Nie dzięki

Gość gość trele
No i dziś drugi tydzień bez miłości :( Dziś rano się calowalismy, czułam jak mu stoi sprzęt ale on nic........... Złapał mnie za tylek i to wszystko, ja też nie prowokowalam mimo że chciałam

Gość gość
facet musi mieć kłopot ,skoro unika kontaktów,być moze jakieś problemy wpływają na jego potencję i obawia się,,,śmieszności,,, choć uważam,że to normalne ,i nie stanowi problemu,ale mężczyźni mają inną "psychikę"

Gość gość
Hehe. Nastepny up********y w pracy za biurkiem. Nie bede go ocenial bo nie o to chodzi. Smieszy mnie to bardzo ze zmeczony wraca z pracy za biurkiem po 9 godzinach, no jebne zaraz. Pewnie za duzo wolnego czasu w robocie i d**e sobie znalazł i pisze z nią namietnie i wzdychają do siebie. Nie wiem jak inni mają, ale ja pracuje fizycznie czesto po 12 godzin i zawsze mam ochote, nawet codziennie. Jeszcze chwile czasu znajde zeby na kafe zaglądnac. Pozdro. Miłego weekendu.