Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak ruchów dziecka na USG pomozcie!

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 16 tc ruchów w brzuchu nie czuje , ale to wiem że jeszcze jest na to czas. Właśnie wróciłam z USG gdzie moje dziecko też się nie ruszallo jak gin go chciał poruszyć to tylko dziecko trochę "popłynęli" i wszystko. Wg gina wszystko ok. Czy to jest normalne że się nie rusza?

Gość gość
a moze akurat dziecko spalo? Moim zdaniem powinien zrobic Ci ktg jesli cos jest niepokojacego.

Gość gość
moje dziecko tez sie nie ruszało, teraz jestem w 9msc i boli mnie jak wbija mi nogi pod zebra albo wali głowa o pecherz:P. Nie przejmuj sie, jak jest ok to ok, nie doszukuj sie nieprawidłowosci. Ja ruchy czułam po 25 tc

Gość gość
A tętno i przepływy były ok? Jeśli tak to czym się martwić? Może spało, albo to mały leń :)

Gość gość
Mój lekarz o niczym mnie tak naprawdę nie i formuje wg niego wszystko ok puścił mi jak serduszko bije i wszystko

Gość gość
lekarz chyba wie co mówi nie stresuj się bo tym szkodzisz dziecku

Gość gość
jakby widział ze cos jest nie tak to pewnie by sie zainteresował. Po prostu masz leniuszka

Gość gość
Moja tez spała jak byłam na usg. Ale lekarz ja "obudził". Trochę poruszał brzuchem i sie obudziła. Ale tez zrobił to po to zeby zrobic dokładne pomiary.

Gość gość
Moja córka też spała na każdym usg. Lekarz chciał obudzić, ale miała go w nosie :-) Bodajże na ostatnim widać było, jak ssie palec :-) Najwazniejsze jest bicie serduszka, więc wszystko ok.

Gość gość
Myślę, że jeśli lekarz nie stwierdził nic niepokojącego, to nie ma powodu do zamartwiania się. Ja pierwszego kopniaka poczułam jakoś 18-19 tygodniu. Wspaniałe uczucie, teraz jestem w 9 miesiącu, a moja niunia rozpycha się na wszystkie strony i deformuję mój brzuszek. Nie martw się wszystko będzie dobrze.