Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RUDA BELLA

co zrobić gdy mąż ma przyjaciółkę

Polecane posty

Gość RUDA BELLA

a ja nie mam pojęcia kto to jest,są codzienne smsy o tej samej porze okropnie mnie to męczy a od kochanego męża po raz kolejny usłyszałam że to nie ma wpływu na nasze małżeństwo-jak nie ma ,przecież on mnie wykańcza psychicznie tą korespondencją!

Gość gość
Moim zdaniem powinnaś zachować spokój i nie dać poznać po sobie że ta cała sytuacja wyprowadza cie z równowagi,ale jednocześnie bądż bardzo czujna obserwuj bacznie zachowanie męża zwracaj uwagę na jego nastroje zwłaszcza po esemesach od niej. /Być może nie jest to nic znaczącego,jak długo jesteście małżeństwem?

Gość Takasamajakon
Nie bardzo rozumiem dlaczego nie mógłby mieć przyjaciółki/koleżanki. Ja też mam przyjaciół-mężczyzn (kobiety też :)), rozmawiam z nimi regularnie, piszemy do siebie o dzieciach, o pracy, o tym kto nas wkurzył lub rozbawił, czasem pożalimy się sobie na swoich partnerów ;) Nie wiem dlaczego mój mąż miałby mieć coś przeciwko temu (on też nie widzi w tym problemu).. po ślubie też można mieć przyjaciół odmiennej płci i taka przyjaźń nie musi być nieprzyzwoita. Więc o ile nie masz konkretnych powodów żeby podejrzewać, że przyjaciółka nie jest tylko przyjaciółką (bo to nieco zmienia postać rzeczy), to zastanów się, czy czyniąc wyrzuty mężowi być sama nie tworzysz problemu.

Gość gość
Znaleźć sobie przyjaciela.

Gość gość
Jeśli twój mąż nadal upiera się że to tylko przyjaciółka to zaproponuj mu aby ją z tobą poznał lub zaprosił do waszego domu na jakąś lampkę wina lub kolację

Gość gość
dawaj mu doopy to nie będzie szukał poza domem

Gość gość
Ten z zaproszeniem jej to super pomysł, jak od razu będzie na nie, to wszystko jasne.

Gość gość
sama jej to zaproponowałam ale się wyraźnie wkurzyła że do niej dzwonię

Gość gość
A seks ? jak wygląda u was seks ?

Gość RUDA BELLA
I KASUJE WSZYSTKIE SMSY , NOSI TELEFON PRZY TYŁKU

Gość RUDA BELLA
Jeśli chodzi o sex jest fajnie ale jak przypomnę sobie te buziaki to czuję się jak szmata

Gość gość
Hehe no wlasnie dobre to z zaproszeniem. Ludzie tutaj maja pomysly. Powiedz mu by ja zaprosil. A wiesz ja to bym sie w****ila na twoim miejscu. Buziaczki na dobranoc? Ty tez zacznij miec przyjaciela, niech kolezanka wysyla ci buziaczki ;) i niech on mysli ze to facet ;)

Gość gość
A ja mam przyjaciela bo moj facet świruje na faceboku z jakas kretynka z lat szkolnych, ona mu p******i jaki to on przystojny ;) wiec ja sobie krzywdy nie robie i mam wspaniałego miesniaczka seksownego i .... nie jest on zadnym przyjacielem ( bo wiadomo ze miedzy plciami przeciwnymi przyjazn to seks) to jest przyjaciel od seksu . Prosze bardzo jak Kuba bogu tak bog Kubie

Gość gość
Ruda bella fajny masz nick :) podoba mi sie :) twoj maz cie zdradza, nie miej złudzeń kochana , tak to jest