Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spóźnia mi sie okres

Polecane posty

Gość gość

Witam, Miałam dostać okres wczoraj, ale nic sie nie wydarzyło. Bolał mnie dzisiaj brzuch jak przed miesiączką, ale leciał ze mnie tylko śluz, który jest lekko biały, ale wodnisty. W weekend uprawiałam seks z chłopakiem ale z prezerwatywą i lubrykantem. Żadna sie nie zsunęła ani nie pękła. Bolą mnie piersi jak przed okresem. Ostatnio miałam też dużo stresu. Czasami, w czasie normalnych dni, boli mnie podbrzusze po lewej stronie. Ból jest klujący. Mam też wahania nastroju. Co to może być? :/

Gość gość
Pomoze ktos? :(

Gość gość
Jeden dzien to jeszcze nie spóźnienie. Ale jesli sie denerwujesz, zawsze mozesz kupic test ciążowy. Seks w weekend (ten ostatni?) to chyba i tak byl juz po owulacji..?

Gość gość
Tak to juz bylo po

Gość gość
Wiec jakim cudem miałabyś zajść w ciążę? Denerwujesz sie i wmawiasz sobie pseudociazowe objawy (których się nie ma tydzień po stosunku). Pewnie jutro lub pojutrze zaczniesz krwawić. A jesli nie - kup test ciążowy. Dwie minuty i wiesz wszystko.

Gość gość
A wiesz moze czemu mnie ten brzuch boli nawet jak nie mam okresu?

Gość gość
A skąd mam wiedzieć? Może ze stresu, może coś ciężkostrawnego zjadłaś, może macica już się przygotowuje do złuszczenia przekrwionego nabłonka? Ile masz lat?

Gość gość
A ja powinnam miec jakies chyba 6dni temu a nie mam.. i dalej tylko śluż wodnisty. Ciąże wykluczam chyba że niepokalane poczecie. trochę się zacznam bać. Do tego brzuch mnie dziwnie kłuje. Nie boli, ale tak kłuje

Gość gość
mam 16 lat

Gość gość
16 lat..? No tak...

Gość gość
Wiek wg mnie nie ma znaczenia... Od tego jest chyba takie forum żeby pomóc w potrzebie a nie wyśmiewać...

Gość gość
16-latka powinna sie uczyc, a nie bzykać, zwlaszcza gdy nie ma pojecia jak działa jej organizm! ...no i wstydzi sie pojsc do apteki po test ciążowy...

Gość gość
Nie praw mi morałów. Od tego właśnie są takie fora, żeby pokazywać jak co działa.

Gość gość
I skad wiesz ze sie wstydze? Moze najpierw wolalam napisac

Gość gość
Niedawno sprawdzalam i mam tego sluzu mniej i jest bardziej przezroczysty. Do tego przestal mnie bolec brzuch. Co to jest? :(

Gość gość
Ktos? Cos?

Gość gość
Masz dwie opcje. Albo czekać na okres albo iść po test. Nic więcej ci nikt nie poradzi. skoro sie zabezpieczasz to nie myśl o ciązy.

Gość gość
jeden dzień to nie spóźnienie. takie wahania są normalne, nawet jeśli cykle są bardzo regularne. a kłujący ból może świadczyć o owulacji - to tzw ból owulacyjny. Zacznij regularnie wyznaczać fazy swojego cyklu a lepiej poznasz swoją płodność i szybciej będziesz mogła wychwycić różne anomalie. pomocny na pewno będzie tester dni płodnych na ślinę. Z własnego doświadczenia mogę Ci polecić afrodytę.