Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

aborcja powinna być legalna, a kobiedy oddajace dziecko nie powinny byc wyzywane

Polecane posty

Gość gość
a gdzie założycielka wątku? uciekła

Gość gość
a gdzie założycielka wątku? uciekła, nie chce pomóc koleżance w batalii :P

Gość gość
czy popieram wojny? jasne że popieram wojny. najlepiej totalne z użyciem wszystkich metod bez oglądania sie na moralność. z tym, ze wojny w słusznej sprawie a nie te wywoływane i prowadzone kierowane po dwóch stronach frontu przez kolegów z lozy. masz jeszcze jakies pytania? nie możesz mnie zrozumiec najwidoczniej. może sie spotkamy i dodam do tego gestykulacje albo wyraze to pantomimicznie? chcesz?

Gość gość
co ty tu przyszłaś imbecyla z kogos zrobic? goj jest głupi goj toczy sline w trakcie mówienia i nic nie zakuma jak go nie popędzic nahajką? no to koorfa źle trafiłaś

Gość gość
co to znaczy 'w slusznej sprawie?' i na wojnach jest morderstwo, ktore tak pietnujesz.. chyba, ze chcesz zabijac mordercow, ale wtedy tez stajesz sie morderca, wiesz o tym?

Gość gość
tu autorka nie uciekłam, musiałam czymś się zająć dalej uważam ze aborcja powinna być legalna, nie każdy chce mieć dzieci, a kobiety które nie są wstanie dokonać aborcji za to chca oddac do domu dziecka nie powinny byc z tego powodu wyzywane

Gość gość
już wam sie popiertoliło od tej propagandy i tak bardzo, że sie coraz głupsi robicie. to kooorfa nie nie ćwiczenia z talmudycznego gnebienia goi przeprowadzane na kurczakach tylko rzeczywistość. idx pozbieraj jajka bo kura zniosła podczas duszenia:D

Gość gość
odpowiedz mi na pytanie o pieniądzach to porozmawiamy bo jakos nie szczególnie podoba mi sie wizja skupiania sie wyłącznie na twoich "argumentach"

Gość gość
ja nie jestem ta poprzednia laska jesli pijesz do mnie :P

Gość gość
dokładnie tak, to rzeczywistość. Właśnie dlatego jesteś idiotą, który twierdzi, że każde dziecko powinno być rodzone. Logika?

Gość gość
wybacz, że to powiem ale wolałbym pic z obejszczanym posranym i pozyganym menelem z jednego kubka niż z tobą

Gość gość
czemu popierasz te wojny? bo ja sie jeszcze nie dowiedzialem

Gość gość
moja logika jest prosta. jak zabijasz człowieka gadzie to trzeba ci upiertolic łeb bo najwidoczniej ci sie to podoba a poza tym nie lubie węży w domu

Gość gość
trudno kooorfa zebym nie popierał wojny, która prowadze. jest to wojna obronna i jako taka usprawiedliwia każde skooorfysyństwo wobec agresora o czym chciałbym zebyście pamiętali:)

Gość gość
To wtedy ty zabijesz człowieka. I też będziesz takim gadem. Zreszta zabij kobiete, ktora np abortuje zarodek ciezko chory. Zobaczymy, kto pojdzie do wiezienia.

Gość gość
Czyli defacto ty nie bronisz życia samego w sobie, w formie absolutnej. Jesteś tak naprawdę taki sam jak ja, tylko ty bronisz zarodków, a ja bronię ludzi żyjących :).

Gość gość
a teaz możesz odpowiedzieć na pytanie o pieniądze, które zadałem. w końcu nie było jakies osobiste tylko całkiem ogólne. mam powtórzyc czy zostało ci w mózgu przepełnionym nienawiścią do ludzi i makiawelicznymi technikami ich zwodzenia oraz sposobami ssania obrzezanych fiutów wywołującymi potrójny orgazm u obrzezanego troche mijsca na nowe infomacje?

Gość gość
Nie, te rzeczy to towar które nabywamy za pieniądze. wiem do czego dążysz :)

Gość gość
ciebie na pewno zabije jak cie spotkam. z tych samych powodów co ty dziecko...tzn usune bo nie masz uczuc i nie jesteś w pełni rozwiniętym emocjonalnie człowiekiem;) dodatkowo jak cie nie zabije to będziesz narażona na moją nienawiść więc sama widzisz ze powody są identyczne:)

Gość gość
Nienawiść do ludzi jak na razie wykazałeś wyłącznie ty, ja jestem pacyfistką. A dawno powinnam cię zbluzgać z góry na dół. Ale wiem, że kiedyś zrozumiesz swoje zachowanie.

Gość gość
nienawiść jest różnie odczuwalna to że osoba obca cie nienawidzi to masz to gdziesz, jednak gdy nienawidzi cie wlasna matka i pokazuje to 2-latkowi to taka osoba jest psychicznie zniszczana

Gość gość
jeszcze żadnego dziecka nie usunęłam i wcale o tym nie marzę ;) dla mnie to ostateczność. Ale wazektomia mojego chłopaka już mam nadzieję niebawem. a za groźby śmiercią to ty możesz polecieć. Do więzienia. Pseudoobrońco życia.

Gość gość
kim jesteś? pacynką?

Gość gość
Ciekawi mnie, jaką osobą na co dzień jesteś, panie dojrzały emocjonalnie. Pomagasz ludziom? Zawsze masz na uwadze ich odczucia? (w zasadzie już to pokazałeś, strzelając swoje teksty). Udzielasz się gdzieś jako wolontariusz? Co sądzisz o kobietach? mogę tak do rana.

Gość gość
ale ja ci nie groże śmiercią tylko usunięciem

Gość gość
zarodek nie ma rozwiniętego układu nerwowego do 12 tyg. To, że będzie miał rozwinięty układ nerwowy, nie jest żadnym argumentem przeciwko aborcji

Gość gość
Tak naprawdę dla ciebie zakaz aborcji to pożywka do wyżycia się na innych ludziach, co sam dobitnie pokazujesz jesteś 10000 razy bardziej psychiczny od przeciętnego człowieka, nie chciałabym mieć z tobą do czynienia na żywo

Gość gość
moge powiedzieć co sądze o tobie bedzie krócej

Aborcja to ostateczność. Przecież w dzisiejszych czasach mamy naprawdę skuteczną antykoncepcję. Wpadka przy regularnym przyjmowaniu pigułek jest niemożliwa, a jeśli kobieta zapomina o pigułce i decyduje się na ryzykowny stosunek ma jeszcze w zapasie tabletkę "po", którą można przyjąć niemalże od razu, gdyż dzięki UE są bez recepty. Ponad to biorąc po uwagę dni płodne u kobiety uważam, że wpadki są wręcz niemożliwe (chyba, że nie stosuje się antykoncepcji hormonalnej, a tylko blokującą, ale i wtedy kiedy zawiedzie można skorzystać z tabletki "po"). Jeśli chodzi o legalną aborcję, uważam że nikt nikomu nie powinien niczego zabraniać, ale z drugiej strony legalna aborcja jest niedaleko za granicą i jak jakaś kobieta chce i tak jej dokona. Myślę, że przy obecnym rządzie szansa na legalną aborcję w Polsce jest żadna i bezsensu tracić energię na takie dyskusje.

Gość gość
hehe nie grozi ci to:) bo nie jesteś istotą żywą. jak zarodek i twoja peeeesda:)