Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

babcie chuliganki poszarpały reportera tvp info

Polecane posty

Gość gość

podczas miesięcznicy smoleńskiej:)

Gość gość
biedaczek

Gość gość
stare lampucery

Gość gość
fajnie to wyglądało hahaha :D

Gość gość
babcie do pierdla [zaoszczędzą na emeryturach], poszarpanemu kupić nową koszulę, na browarka też wypada zaprosić.

Gość gość
ale te babcie wredne,nie , takiej babci ja nie nie chcę.

Gość gość
ale te babcie wredne,nie , takiej babci ja nie nie chcę. Okropne LAMPUCERY, ale niby wierzące.

Gość gość
Wielu ludzi z chęcią by nie jednemu dziennikarzynie wpindoliło,te babci poprostu nie maja juz nic do stracenia wiec poszly na całość. X „Lider KOD: Nie zawahamy się przed zastrzeleniem Jarosława Kaczyńskiego”.

Gość gość
kochane babunie zrobiły to na co wiele osób ma ochote a się boi

Gość gość
ciekawe jakie obrażenia ma ten reporter :)

Gość gość
Tez załuje, ze lewaccy prpagandziści maja prawa wyborcze :(

Gość gość
Im kto bardziej wierzący, tym bardziej okrutny.

Gość gość
Tak prawdziwi "Katolicy" wyglądają w ich działaniu. Teraz tym bardziej są agresywni bo należą do PiS i mają jakieś poparcie tych "mądrzejszych" ale mam nadzieję, że długo to nie potrwa taka sielanka.

Gość gość
Im ktoś bardziej niewierzący tym bardziej okrutny. Bacie sie zdenerwowały na lewacką propagandę. Każdy jest tylko człowiekiem. I wierzący się zdenrwuje. 8 lat nagonki mediadialnej. Narod powidział dosc i to dwukrtonie. Pierwsze tygodnie nowego rządu a lewaccy propagadzisci dwoją i się i troją prześcigając w pluciu na Prawicowcow. Dali by se już spokoj. Naród i tak tego nie kupi.

Gość gość
ci staruszkowie, zamiast korzystać z życia tyle, na ile mogą, cieszyć się rodziną i wnukami, spędzają czas na nienawiści, aż po prostu żal na to patrzeć. Staruszkowie, szkoda mi was :( a prezes tylko zaciera ręce. :(

Gość gość
widzisz lewacką propagandę w tym, że dziennikarz przyszedł pokazać prawdę???

Gość gość
Tam była jedna kafeterianka z topiku o wyborach, Iftar. Ta w białym bereciku.

Gość gość
Już zaczyna się usprawiedliwianie. Bo to, bo tamto, samto. Nic nie usprawiedliwia agresji fizycznej. Ktoś kiedyś pobił jakiegoś pisiora, albo "niepokornego"dziennikarzynę na manifestacji? Nie. A ci wiecznie plują, lżą, szarpią, i jeszcze k***a płaczą że im źle :D:D

Gość gość
Im ktoś bardziej niewierzący tym bardziej okrutny. Bacie sie zdenerwowały na lewacką propagandę. Każdy jest tylko człowiekiem. I wierzący się zdenrwuje. 8 lat nagonki mediadialnej. Narod powidział dosc i to dwukrtonie. Pierwsze tygodnie nowego rządu a lewaccy propagadzisci dwoją i się i troją prześcigając w pluciu na Prawicowcow. Dali by se już spokoj. Naród i tak tego nie kupi. xx pogadamy za rok, jak narod dostanie w d**e bo PIS rozpieprzy wszytko.

Gość gość
zresztą pis to lewaki właśnie, a programowo idą w stronę komuny, czyli pełna władza, pełna kontrola, dużo socjalu. i jedynie słuszna racja.

Gość gość
gość dziś Im ktoś bardziej niewierzący tym bardziej okrutny. Bacie sie zdenerwowały na lewacką propagandę. Każdy jest tylko człowiekiem. Dobrze, że lewacki reporter się nie zdenerwował i starej mocherzycy w cymbał nie zajebał

Gość gość
A potem idą pod kościół poplotkować i ze złożonymi rękami modlić się do ... by im rozumu dodał. Takim potem ustąp miejsca w kom. miejskiej i gdziekolwiek.

Gość gość
Jak by mnie taka babcia załapała za ucho, to by jej berecik spadł szybko.

Gość gość
Jedno Święto Zmarłych w roku, jedne urodziny, jedno Boże Narodzenie, jedna rocznica śmierci, a oni... miesięcznica katastrofy. Znacie jakieś inne państwa, w których obchodzone są miesięcznice czegokolwiek? Poważnie pytam.

Gość gość
Przepraszam, raz dziennikarz Republika.tv padł ofiarą agresji. Na marszu narodowców, przez pomyłkę :D

Gość gość
i pomyśleć, że ja w rodzinie równo jechałem platformę przez te lata, bo samolot, bo GMO, bo globalne ocieplenie, bo ustawa o obcych służbach,bo imigranci, itp. ale teraz jak widzę, co się dzieje, to tamci przy pisiorach to małe pikusie. :( powinni im buty czyścić, przy tej znajomości propagandy.

Gość gość
O, i gdyby jeszcze ktoś znał sytuację w Puszczy Białowieskiej, czy tam naprawdę trzeba pięciokrotnie zwiększyć wycinkę drewna...? Bo jak raz nam wytną Puszczę, to będzie pozamiatane :(

Gość gość
Owszem tv przekazuje lewacka propagande i ogłupia narod. Przez 8 lat straszenie i szczucie Pisem i niewiarygodne sondaze. Komor mial wygrac w cuglach w pierwszej turze a i tak przegrał z kretesem. Platformersi mieli wygrac zdecydowaną większoścą a właśnie tak miażdżącą przewagą pięknie wygrali Prawicowcy. Te nagrywanie miesiecznicy to jest tylko po to zeby pokazac z szyderstwem i wysmiac w tv ludzi wierzacych i modlacych sie za dusze poleglych. Wiec o jakiej prawdzie wogole Ty mowisz?