Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tableteki zamiast prezerwatywy ?

Polecane posty

Gość gość

Jakie są plusy stosowania tabletek Oczywiście oprócz doznań .moja żona uparla się , bylem przeciwny bo sa szkodliwe ja większość tabletek .Nie kochamy się codziennie wiec mogę się poświęcić i używać gumki dla jej zdrowia .no chyba że są jednak jakieś inne plusy dla niej ....

Gość gość
Krótszy okres ? Wieksze piersi?

Gość gość
Mi po tabletkach urosły piersi no i nie zaszłam w ciążę ;-) minusów więcej miałam humorki prawie non stop chodziłam zła miałam trądzik włosy wychodziły mi garściami przy czesaniu miałam większy apetyt zrezygnowałam z tabletek i używamy prezerwatyw

Gość gość
po tabletakach obniza si e libido .

Gość gość
Mówiłem żeby zrezygnowała ona nie chce bez podania wyraznej przyczyny dlatego mnie to zastanawia :-(

Gość gość
gość dziś Mówiłem żeby zrezygnowała ona nie chce bez podania wyraznej przyczyny dlatego mnie to zastanawia smutas.gif x może bardzo obawia sie ciązy , a tabletki to wekszy % zabezpieczenia . Ja zrezygnowałam z tabletetk bo zle sie czułam ( choc daloby sie to pzrezyc ) ale ochoty na seks zero po tabletkach a poodstawieniu moge kilka razy dziennie :P

Gość gość
Mogę dodać : Ochoty na sex zero ,jak ja nie zaczne się do niej" dobierać"to dwa miesiące by nic nie było . Zaczynam myśleć o tym czy ona te tabletki bierze ze względu na mnie .

Gość gość
No właśnie i teraz nastała wielka C I S Z A

Gość gość
I to jest t.z. Solidarności jajników ;-)