Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agakielce77

bratowa w ciazy ...ćpa:(

Polecane posty

Gość agakielce77

witam.moze wy mi cos podpowiecie.mam normalnego brata pracuje dba o dom itd i jest ona...moja bratowa ktora nie jest ta osoba za ktora ja mielismy.od 3lat sa po ślubie a jak sie okazuje od 4 lat bierze amfe .jest uzalezniona.aktualnie jest w 2miesiacu w ciazy:( dopiero teraz sie okazalo co to za czlowiek. co mam zrobic by pomoc bratu jak mam go wesprzec i jak uchronic w przyszlosci dziecko?

Gość gość
"dopiero teraz sie okazalo co to za czlowiek" xxx Przez 4 lata ćpała i nikt niczego nie zauważył... :-D:-D:-D xxx Bratu możesz powiedzieć o ośrodkach dla współuzależnionych , jak będzie chciał coś zrobić , to zrobi.

Gość agakielce77
dopiero jak zaszla w ciaze to bratu powiedziala o tym bo zaczelo sie dziac rozne dziwne rzeczy z nia itd. bardzo dobrze sie kryla -ma 2 twarze.ja ostatnio zauwazylam ze strasznie wychudla ale twierdzila ze to diety ze uwaza teraz na to co je ze odstawila antykoncepcje itd.brat w tajemnicy mi powiedzial o wszystkim .mi sie wlosy zajeżyly na glowie! rodzice nasi to sie zalamia tym wszystkim.najgorsze ze ona nie widzi problemu.przez to ze cpa (mowi ze nie) ale teraz to juz widac ucierpi dziecko :( moze sie urodzic chore itd .nigdy nie pozwole na to zeby ona wychowywala to dziecko ,postaramy sie o zabranie jej praw rodzicielskich.bo dlaczego dziecko ma cierpiec? nie pozwole na to