Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o pomoc i wsparcie... :(

Polecane posty

Gość gość

Witam nazywam sie Justyna . Pisze z prośbą o pomoc... bardzo przydałaby mi sie pomoc z rzeczami/akcesoriami dla noworodka/ niemowlaka.  Niedługo na świat przyjdzie moje drugie dziecko.  Jedna córka ma 7 lat nie stać mnie na jakikolwiek prezent, nawet z jedzeniem ciężko... Dla mojej kruszynki w drodze nie mam nic.  Nie stac mnie na kupno jakiegokolwiek wózka z nosidełkiem, łóżeczka chodźby turystycznego,  ciuszków typu śpiochy/pajacyki/czapeczki/skarpetki/body/bluzeczki / spodenki itp. .. Nie stac mnie nawet na maly kocyk, rożek i akcesoria, masci,potrzebne na start... Nie mam żadnej wyprawki nawet do szpitala.  A coraz bliżej :( bardzo sie martwię, ze sobie nie poradzę az w końcu dzisiaj odwazylam sie szukac po internecie jakiejkolwiek pomocy.. mieszkamy u mamy nie mamy własnego mieszkania, a rodzice ledwo sami siebie utrzymują.  Mi nie przedłużyli umowy jak się skończyła,  teraz jestem bez pracy z kupa długów w banku. ... Juz ręce załamalam, nie wiem co mam robić :( Jakby Państwo/Pani/Pan byli w stanie jakakolwiek pomoc... A nawet żywnościowa to bardzo bym prosiła... pozdrawiam i dziękuję Justyna. Proszę o kontakt email jjustajjjj@gmail.com

Gość gość
masz gg?

Gość gość
Nie nie mam. .. niestety

Gość gość
moga być obsrane majtki i obsikane kalesony po dziadkach ?

Gość gość
to załóż miernoto to gg, jakby to miało pomóc!

Gość gość
Umowa jest przedłużana automatycznie do dnia porodu.Coś kręcisz..