Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozwodka może być tak obudna i ubrać białą suknię na drugi ślub

Polecane posty

Gość gość

Dziś koleżanka z pracy wysłała mi screeny zdjęć jakie była żona mojego brata powstawiala ze swojego ślubu. Oczywiście cywilny, bo kościelny brała z moim bratem. A tam co? Miała suknia i to jeszcze z długim na kilka metrów trenem. Czy ludzie w ogóle mózgu nie mają? Tutaj porzuciła jednego męża, teraz bierze drugiego do życia w grzechu i biały strój. Oczywiście moja bratanica cała w różu, jakby wstydu było mało.

Gość gość
moderacja to wymyśla ? wy to jednak macie nas za idiotów

Gość gość
ojej, dać ci namiary na dobrego terapeutę? bo to musi być taka trauma dla ciebie, że bez fachowca sobie nie poradzisz

Gość gość
Suknie się ZAKŁADA a nie ubiera. Czy ty w ogóle nie masz mózgu, nieuku?

Gość gość
Przezywasz za brata???...

Gość gość
Skoro kobieta jest szczęśliwa chce to pokazac calemu światu. Moze pójść na ślub tak jak chce. Zreszta bronisz brata a czy faktycznie byl taki dobry i cudowny. Rozwiedli się i każdy uklada sobie życie jak chce.

Gość gość
jej slub jej sprawa, mogła w samych stringach iść.... a twój brat pewnie biedny i niewinny jak zawsze bratowa winna a braciszek aja

Gość gość
Nie mówię, że był bez winy, ale nie znoszę obudy, przecież brała już ślub, a założyła biała suknie która jest zarezerwowana dla panienek, to symbol niewinności. Zmarnowała człowiekowi życie, prawie 2 lata alimenty musiał na nią płacić tu niby rozwód bez orzekania a wymyśliła że niby po rozwodzie w niedostatku będzie. Brat nie dość że na dziecko to musiał na nią płacić

Gość gość
A teraz ślub wesele i co już taka biedna nie jest. Jak jej się tyłka do pracy nie chciała ruszać to musiała mojego brata w takie coś wyrabiać. I jeszcze twierdzi że powinien się cieszyć że mu poszła na rękę i nie chciała orzekania

Gość gość
a w indiach i chinach biały to kolor żałoby. Ogarnij sie lalka, może pranie zrób. Bedzie jakiś pozytyw twojej działalności

Gość gość
"obuda" :D Poznałam dziś nowe słowo :D ciekawe co ono oznacza :)

Gość gość
Skoro byl winny dobrze ze placil. I on jej moze zmarnowal tez życie tylko ze je naprawila jakos.

Gość gość
Wszystkim życzę takich problemów jak twój autorko! :D

Gość gość
Biały jest nie tylko przeznaczony dla panienek ale tez dla dziewic:) to już jakoś nie razi?:) naprawdę, trochę luzu bo każdy ma prawo być szczęśliwy w tym szarym kraju a nie przejmować się takimi bzdetami jak kolor sukienki...

Gość gość
ha,haha Poczekajcie, niedługo bedzie zakaz wkłądania białej sukni na ślub jeśli się nie pójdzie na badania na okoliczność cnoty! :D Coraz ciekawiej w tym kraju :D

Gość asdsas
Najwidoczniej jest o wiele szczęśliwsza z nowym mężem, niż z Twoim bratem. Nie porzuca się kogoś od tak, więc nie lamentuj, że nie ubrała siebie i córki na czarno, bo to radosny dla nich dzień, Ty możesz żałobę już zacząć. Pamiętaj tylko pilnować wraz z nadgorliwą koleżanką, by ew przyszła bratowa jeśli będzie rozwódką, by na swój ślub założyła czarną sukienkę, pod warunkiem, że się znajdzie chętna ;)

Gość gość
Na pewno się znajdzie o to się nie martw brat jest dobrym człowiekiem tylko źle trafił. A ty gościu głupi jak nie wiesz co to obuda to sobie kup słownik! !!

Gość gość
Zle trafił? Jeszcze nie dawno pisałaś ze nie jest bez winy. Jezeli byl bez winy to po co płacił alimenty na nią? Gdyby byl bez winy to nie dostala by ich. Skąd wiesz jak u nich bylo. Wielu mezczyzn do matek i sióstr jest dobrych a żony bija, wyzywają i zdradzają. Ja miałam taki przypadek.

Gość gość
Brat twierdzi, że to są oszczerstwa i ja mu wierzę. Nawet jak ja walną raz czy dwa to na pewno miał powód.

Gość gość
A alimenty jej płacić bo go oszukala powiedziała że proponuje rozwód bez orzekania o winie żeby się nie kłócić i nie przeciagac sprawy a podała go o alimenty że niby nie ma jak pracować bo się opiekuje dzieckiem

Gość gość
Ty jesteś kobietą? Jak jej walnął. ..bił ja to się rozwinęła z nim. Damski bokser którego broni siostry nią i wmawia rodzinie jaki to on biedny....chore. chciałabyś żeby maz Cię bił?

Gość gość
Powód żeby bić. Powinien mieć sprawę za znęcanie. Twój brat to niezły krętacz i manipulant ale szoda ze Ty tego nie widzisz. Nie życzy sie tego nikomu ale niech Ciebie tak mąż potraktuje to polecisz odrazu do sadu. Bo mąż to drań i sadysta jakby Cie tak traktował ale braciszek bijący dobry bo na pewno zasluzyla. Stuknij sie w glowie. Życzę Ci tego co ta biedna dziewczyna z nim przezyla.

Gość gość
Jakby każda w polsce miała nie zakładać białej sukni, bo współżyła, to 90 % by szło do ślubu w kolorach tęczy. A prowo kiepskie, denne do porzygu

Gość gość
Mój brat wcale jej nie uderzył tylko ona tak twierdzi . Nawet jeśli ja popchnal lub szarpał musiał mieć powód, bo on nie jest agresywny znam lepiej własnego brata niż jakas histeryczka. Najpierw mu d**e zwracała a potem zostawila. A mówiliśmy mu z mama że to nie jest dziewczyna dla njego.

Gość gość
90%??? Ja nie znam żadnej dziewicy która by szła do ślubu. Najwyżej jeden procent ale i w to nie wierzę. Może jeden promil.

Gość gość
Nie bron brata bo nigdy nie powie Ci prawdy. Niech mąż Cie szrpie i popycha. Ciekawe czy będziesz szczeiwa.

Gość gość
Mój byly mąż bil mnie i wyzywal, posunal sie do tego ze uderzył dziecko w twarz, oplul je itd, byl hazardzistą i zdeadzal. Jego rodzina to wiedziała i kazali mu sie leczyć i chwile na pokaz mnie bronili. Kiedy sie z nim rozwiodlam on jak i jego rodzina twierdza ze to nie prawda i nagle ja jestem zla a on ideal. A do ślubu z moim kochanym narzeczonym idę w białej sukni i ślub bedzie kościelny bo z tamtym uniewaznilam malzenstwo

Gość gość
Zacznijmy od tego ze mówi się założyć a nie "ubrać". W dzisiejszych czasach suknie ślubne juz nie maja takiej symboliki jak kiedys. Ja miałam na ślub cywilny czarna sukienkę i nie dziwiło to nikogo.

Gość gość
i bardzo dobrze ze poszla w bialym , widac cieszy sie dziewczyna szczesliwa jest a twoj brat autorko najwyrazniej byl zwykly kut@s

Gość gość
Autorka to nieuk i palant. Po pierwsze OBŁUDA, a nie obuda :D po drugie jeżeli Twój braciszek jest taki idealny to po co brać rozwód z ideałem ? Przecież to nonsens :D