Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aloner

Czy wg was jestem normalny?

Polecane posty

Gość aloner

Mam 22 lata na karku i w życiu nie miałem kobiety. Ostatnio mega podobała mi się koleżanka ze studiów, ale postanowiłem sobie odpuścić, gdyż ona sama nie wiedziała czego chciała i ciężko było się porozumieć. Chciałbym się jeszcze dowiedzieć ile mieliście/miałyście lat kiedy poznaliście/poznałyście swojego obecnego chłopaka/narzeczonego/męża? Trochę mnie martwi moja sytuacja, gdyż moi najbliżsi kumple pozaręczani a ja nadal jak miedź brzęcząca albo cymbał brzmiący.

Gość gość
Dla kobiet jak nie roochales to nie jestes normalny. Musisz isc na rostytutki by byc w zwiazku.

Gość Ewelinkaaaaaaaaaa
Weź przestań co za bzdury pleciesz. Mój narzeczony mnie poznał w wieku 21 lat. Mamy kolege co długo był sam, aż do 26 roku życia i nagle spotkał dziewczynę, z ktorą planuje ślub. I tak można :-) Nie bierz się za nikogo na siłę, bo tylko sobie napsujesz nerwów a jej złamiesz serce. W życiu miłosnym nie chodzi o to kto, w jakim wieku... warto czekać nawet i 30 lat na prawdziwą miłość swojego życia, z którą będziesz do końca niż mieć szybciej związek, ale on się rozpadnie. Ja to tak postrzegam :-) Bądź uśmiechnięty, zadbany a miłość sama w swoim czasie zapuka do Twych drzwi. Pozdrawiam :-*

Gość gość
Widocznie nie spełniasz oczekiwać partnerek i tego już nie zmienisz, bo jesteś taki jaki jesteś czyli do doooopy.

Gość gość
Co to jest 22 lata ? Do 40 r.ż. bycie samemu to całkiem fajna opcja. Później jak kto uważa, jedynie chęć posiadania potomka może przyspieszać decyzję o wcześniejszym ustabilizowaniu się. I ie chodzi mi wcale o korzystanie w tym czasie z życia bez zobowiązań, bo jestem zdania, że to co najlepsze, najlepiej zostawić dla 2 połówki.

Gość aloner
Ja wiem, że miłość sam nadejdzie, ale nie chcę już dłużej być sam. Wesoły jestem i to nawet bardzo (może aż za bardzo). Czy dbam o siebie? Myślę, że raczej. Co prawda na siłownię nie chodzę, ale ćwiczę w domu i w miarę regularnie chodzę na basen, a w okresie wiosenno - letnim biegam. W podartych ciuchach też nie chodzę. Ubieram się schludnie (nie jestem typem modnisia, który co tydzień chodzi do galerii żeby coś nowego kupić). Niestety moim olbrzymim problemem jest tak jakby uczucie niższości względem innych.

Gość gość
Jesteś normalny. Tylko nie spiesz się w tym wieku jak twoi znajomi do ślubowania bo będziesz nie nienormalny a pier........ty.