Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak im to powiedzieć?

Polecane posty

Gość gość

Witam . Tak bardzo się boję , jestem w 6tygodniu ciąży mieszkam z dziadkami z rodzicami utrzymuje kontak sporadyczny . Więc zacznę od początku mój chłopak kiedyś był chłopakiem lubiącym życie imprezki alkohol koledzy moja babcia go nie lubi ponieważ kiedy po pijaku mnie na wyzywal i musiałam dzwonić po policję moja babcia mu tego nie wybaczyła do tej pory a ta akcja była dwa lata temu więc przez te dwa lata nie przychodził do mnie do domu . Spotykaliśmy się u niego teraz od niedawa wynają mieszkanie i zaszłam w ciążę bardzo tego chciałam ale teraz nie potrafię się z tego cieszyć boję się powiedzieć o tym babci i dziadkowi boję się ich reakcji tym bardziej że jak chodziłam spać do niego dziadką mówiłam że idę nocować do koleżanki . Mój chłopak bardzo się zmienił nie pije pracuje jest normalnych facetem. A ja tak bardzo się boję powiedzieć że jestem w ciąży nie daje mi to spokoju . Jeżeli coś złego robię nie oceniajcie mnie tylko pomóżcie bo boję się że to się zakończy jakąś moja depresja albo coś...

Gość gość
On się nie zmienił. Będzie taki sam wkrótce po narodzinach dziecka. Twoi dziadkowie mieli rację, chcą dla ciebie jak najlepiej, ale sama to zrozumiesz za jakiś czas.

Gość gość
Ja wiem ze się zmienił i wierzę przez dwa lata ani razu nie żałowałam tego a po za tym nie chce pisać o tym co było kiedyś bo to już jest nie ważne dla mnie . Pytałam o co innego

Gość gość
Chyba im list napisze albo pocztówke wyślę bo mam stres taki ze aż mnie paraliżuje