Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bursztynek73

USG 14 tydzien .... Chłopak czy dziewczynka....

Polecane posty

Gość bursztynek73

Witam wszystkie mamy I cieżarówki Mniałam wczoraj USG wyszlo że to 14 tydzien a z miesiaczki wynika że 13. Mieszkam w Londynie Tutaj USG nie robi lekarz tylko ultrasonoraf. Pani powiedziala że mysli że to dziewczynka ale mam jej puzniej powiedzieć czy się potwierdzilo Jak kolejne bende mniała z kim innym. Chcialam coś kupic już dla małej ale nie wiem na ile jej mysli się sprawdza ???? Czy wam się potwierdziło ???? Z Tak wczesnego USG

Gość gość
Ja pierniczę... cóż z pisownia.... Może byc i chłopak i dziewczynka. Na tym etapie ciężko potwierdzić dziewczynkę. Chłopaka tak.

Gość gość
Blizniaki

Gość Bursztynek73
Tak pisownia jest zła nie uczeszczalam do Polskiej szkoly tyle Co w domu rodzice nauczyli. Dziekuje za odpowiedz pozdraiam

Gość gość
mi w 13 tyg lekarz powiedział że będzie córka i się sprawdziło, w pierwszej ciazy mówił w 16 że chłopak i też się sprawdziło ale mi usg wykonywał znany nawet na naszym forum specjalista

Gość gość
U mnie w 13 tyg chlopak,mam córę. Na razie najlepiej kupowac w neutralnych kolorach.

Gość Bursztynek73
Raczej nie bende się nastawiać.... Wogole mogla mi nie mowic az do USG w 20 tygodniu teraz codziennie już myśle o dziewczynce .... Nawet się nie zapytala czy chce już wiedziec

Gość gość
czy Ktoras z was mniała wysokie cisnienie w ciazy ? Czy brałyscie Leki?

Gość gość
Ja miałam robione usg prenatalne w 20 tygodniu ciazy i pani doktor powiedziała, że dziewczynka w papierach mam napisane:" prawidłowe narządy żeńskie" a potem jednak był chłopak. Kuzynka miala robione usg tak jak Ty w 14 tyg. Miał być chłopak okazała się dziewczynka także się nie nastawiaj pozdrawiam

Gość bursztynek73
Dziś Rozmawialam ż dziewczyna w sklepie ma synka podobno do konca mowiono jej że to dziewczynka rodzila w zeszlym roku. Ja zaczynam kupowac wyprawke w neutral tych kolorach. A Ci bedZie to bedzie Bule zdrowe.

Gość gość
Autorko, a co innego niż ultrasonograf robi usg? Bo chyba nie rentgen czy tomograf. A może rezonans? Albo echoelektrokardiograf?

Gość gość
Nie zawsZe ultrasonoraf jest lekarzem ktory robi USG wiec Jak jest napisane "nir lekarz robił USG tylko ultrasonoraf " chodzi tu o jedna specilzacje ... Jełopie jak autorka napisala mieszka w UK .... Wiec jak nie wiesz o co chodzi to się nie wypowiadaj !!!!

Gość gość
W UK Ultrasonograf to nazwa osoby Ktora to wykonuje ... Tak samo jak ginekolog czy okulista .... Smiesznie jak ktos chce zabłysnac wiedza ... K ....