Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tabex opinie o produkcie

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Z tego co wiem, to Tabex ma pomagać rzucać palenie. Czy ktoś z Was korzystał? Cholera już próbuję z tym walczyć od 5 lat.

Gość gość
Tabex to produkt posiadający cytyzynę i ona podobno jakoś tam wypiera głód nikotynowy. Zastanawiam się co by było, gdy po kilka tygodniach stosowania tego preparatu nagle się go odstawiło, czy nałóg nie wróci. Bo z jednej strony jest tak, że głodu nikotynowego nie ma, ale jest nawyk sięgania po papierosa.

Gość gość
Dlatego warto może pomyśleć o czymś co może walczy z nawykiem, a nie ze skutkami, czyli z nikotyną. Skuteczna w rzucaniu palenia jest hipnoza, serio. W ostatnich latach sporo się w tym temacie okazało, ludzie zaczęli się przyglądać i badać. Są nawet gotowe nagrania hipnotyczne: http://skarbnicazycia.pl/p/1532/332/hipnoza-na-rzucanie-palenia-hipnosencja-hipnoza-mp3.html dzięki którym nie musisz iść do hipnotyzera, tylko możesz samodzielnie zahipnotyzować się w domu.

Gość gość
Po TABEXie u mnie w pracy rzuciło palenie 9 osób czyli wszyscy którzy go brali. Skuteczność wiec stuprocentowa, jednak 5 osób z nich po pół roku wróciło do palenia gdy skusili się na jednego jedynego papierosa. Jaki z tego morał ? Ci którzy naprawdę chcą nie palic nie będą palic, reszcie ludzi ze słabą wolą się nie uda rzucić nałogu gdyż efekt będzie chwilowy i nie jest to wina TABEXu już.

Gość gość
Dokładnie, czyli jaki z tego morał - trzeba najpierw pracować nad głową, nad nawykami, nad przeanalizowaniem swojego palenia :)

Gość gość
Próbuję już ze 30 lat nieskutecznie rzucić palenie i myślę, że hipnoza jest dla mnie ostatecznością, bo jeszcze tego nie próbowałem.

Gość gość
Ja po roku z hipnozą schudłam jakieś 12 kilo. Z tego co wiem, to jest dobry wynik, bo teraz jem normalnie i waga się trzyma. Lepiej wolno a stabilnie.

Gość gość
Tabexa jeszcze akurat nie stosowałam, ale wcześniej tabletki raczej na mnie nie działały :/

Gość gość
Teraz sporo reklamują tego w telewizji już sam nie wiem za co się złapać z tymi prochami na rzucanie palenia :D

Gość gość
Ej, a tę hipnozę na rzucanie palenia stosował ktoś? Jakie efekty na dłuższą metę?

Gość gość
Ja stosowałem nagrania hipnotyczne na rzucanie palenia. Nie wiem co masz na myśli pytając o dłuższą metę, ale przez rok już nie palę, więc chyba jest ok.

Gość gość
Też stosowałem tabex, ale w końcu efekt przyniosła terapia grupowa.

Gość gość
Czyli znów oddziaływanie na głowę :)

Gość gość
Ja rzuciłem palenie z hipnozą, ale nie byłem u hipnotyzera, tylko słuchałem sobie nagrań hipnotycznych w domu. Polecił mi kolega, który też rzucił 3 lata temu i do dziś nie pali.

Gość gość
To ciekawa koncepcja. Jak się tak zastanawiam nad specyfiką nałogu, to faktycznie, większość z tego jest w głowie.

Gość gość
Polecam Tabex. Trzy razy na nim rzuciłam. Trochę może za łatwo się na nim rzuca, dlatego dwa razy wróciłam do palenia. Teraz się trzymam ponad rok i już zdrowie, finanse nie pozwolą na powrót. Spróbujcie nic nie tracicie, a nuż się uda.