Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćznimionym

Ta histeryczka od 6 latków Elbanowska jest w ciąży z 8 dzieckiem

Polecane posty

Gość gośćznimionym

Tak kobieta już nie pamięta jak to jest nie być w ciąży od 8 lat non sto z brzuchem.Współczuje dzieciom maja prawie jak w domu dziecka pewnie kiszą się po 4 w jednym pokoju,do tego maja straszna przerażającą matkę fanatyczkę Biblii i ojca rydzyka współczuję dzieciństwa.

Gość gość
No i widzicie, 500zł na dziecko się sprawdza.

Gość prawik      24 lat
pisssde pewnie ma rozwalona jak krowa :D:D:D

Gość gośćznimionym
brokeninside87 zaraz zaraz przecież Elbanowscy na każdym kroku podkreślają ze są apolityczni i z pisem nie maja nic wspólnego, więc gdzie tu widzisz kontekst polityczny ?

Gość gość
Broken zamknij paskudna morderstwa ,dziffkko pisowska.

brokeninside87 zaraz zaraz przecież Elbanowscy na każdym kroku podkreślają ze są apolityczni i z pisem nie maja nic wspólnego, więc gdzie tu widzisz kontekst polityczny ? gość dziś Broken zamknij paskudna morderstwa ,dziffkko pisowska. x jakim pisem?:O

o kurfa, już wiem, tępa platforma "myśli", że tylko pis ich nienawidzi:D ahahahahahaha autorze, napisz swoim mocodawcom, że WSZYSCY nienawidzą platformy, oprócz rumuna:D

Gość gośćznimionym
brokeninside87 Dla mnie platforma nie jest wcale taka lepsza od PISu czy innego Kukiza oszołoma. Jak to pięknie jest realizowany w małżeństwie Elabnowkich Katolicki parytet niech świadczy to ze jej nie ma na wikipedi jest za to jest mąż znany z tego ze jest mężem Elbanowskiej i z niczego innego o którym mało kto słyszał bo wszyscy kojarzą głownie tą kobietę,pewnie jakby wyszła ciut przed szereg wobec męża miałaby nieciekawie po wieczornej prawdziwie polskiej modlitwie

gośćznimionym x oczywiście, Twój pan, kundlu p********y, nie kazał Ci pisać na siebie peanów, tylko jechać po wrogach:D za komuny było pełno takiego g****a jak Ty, że co ta solidarność wychodzi przed szereg, mamy taki najlepszy z możliwych ustrojów:)

Gość gość
Przecież oni niezły biznes zrobili z tej swojej fundacji. 90% na pensje wydają. Dziecioroby.

czemu piszesz już tylko z gościa? psie, który nazwałeś głos ludu i sprzeciwianie się pzpr platformerskiemu "histerią"?

Gość gośćznimionym
brokeninside87 Brdzo emocjonalnie podchodzisz do paru literek na ekranie czyżbyś dostałą taką pokutę od plebana za wieczorne pieszczoty przed monitorem ? Przecież na pewno z nostalgią wspomina urocze wieczory z w zakrystii gdy byleś dorodnym ministrantem .

Gość gość
Po co dyskutujesz z kretynka, która nie potrafi myśleć samodzielnie?

Po co dyskutujesz z kretynka, która nie potrafi myśleć samodzielnie? x co mnie to obchodzi czy myśli samodzielnie czy jest kupnym platformerskim kundlem? nie jestem jej matką (chybabym się pocięła)

Gość gośćznimionym
brokeninside87 "nie jestem jej matką" jeżeli jesteś kobietą to odwołuje mój ostatni post :)

Gość gość
ta kobieta to wiedżma